fbpx

JUL PÅ PETER LIEP’S HUS

Tag hul på julen i Peter Liep´s Hus i Dyrehaven.

Vores hyggelige og smukke traktørsted i skoven er den perfekte ramme for at sætte gang i julestemningen.

Vi tænder op i pejsen og byder indenfor til et julemenukort med alle julens velsmagende og velkendte klassikere.

Glæd dig for eksempel til gammeldags modnet sild, lune fiskefileter, hjemmerørt hønsesalat, langtidstilberedt flæskesteg med rødkål og meget, meget mere. Til dessert serveres klassikeren risalamande med kirsebærsauce lavet på hengemte kirsebær eller en god æblekage med danske æbler.

    • Det store julebord – 7 retter 495,-
    • Det lille julebord – 4 retter 345,-
    • Den lette anretning – 3 retter 295,-.
    • Julemenu (vælg imellem 1,2 eller 3 retter) fra 295,-

Vores julemenu kan nydes fra 14. november.Mellem jul og nytår holder huset åbent til frokost mellem 25.-30. december, hvor der kun kan vælges imellem det store og det lille julebord.

Til børnene kan der vælges frikadeller eller fiskefilet med fritter, gnavergrønt og remoulade 125,-

Det store julebord

Karrysild, æg og karse
Gammeldags modnede sild i karrydressing, rå løg, smilende æg og karse 

Porsesild
Gammeldags modnede sild i krydderlage af porse fra Bøllemosen, kompot af vilde æbler og fennikel

Gravad laks
Dansk gravad laks med rævesauce

Sprød fiskefilet
Dagens fisk paneret i pankorasp, remoulade og citron  

Hønsesalat
Kylling fra Rokkedahl, syltede hengemte svampe, bagt selleri, æble og bacon

Terrin af confiteret and
Confiteret andelår med tyttebær og ristede valnødder

Flæskesteg, rødkål og surt 
Nakkekam af dansk landgris, syltet rødkål og tilhørende syltet grønt 

Risalamande
Lavet på økologisk fløde og serveret med kirsebærsauce lavet på hengemte kirsebær og Amarena

Hertil serveres lyst og mørkt brød samt smør 

495,- pr. person (skal vælges af hele bordet)

 

Det lille julebord

Karrysild, æg og karse
Gammeldags modnede sild i karrydressing, rå løg, smilende æg og karse

Sprød fiskefilet
Dagens fisk paneret i pankorasp, remoulade og citron 

Hønsesalat
Kylling fra Rokkedahl, syltede hengemte svampe, bagt selleri, æble og bacon 

Flæskesteg, rødkål og surt 
Nakkekam af dansk landgris, syltet rødkål og tilhørende syltet grønt 

Hertil serveres lyst og mørkt brød samt smør 

345,- pr. person (skal vælges af hele bordet)

 

Den lette

2 stykker smørrebrød og dessert

Karrysild, æg og karse
Gammeldags modnede sild i karrydressing, rå løg, smilende æg og karse

Flæskesteg, rødkål og surt
Smørrebrød med kold flæskesteg, sprød svær, rødkål og surt

Risalamande
Lavet på økologisk fløde og serveres med kirsebær sauce lavet på hengemte kirsebær og Amarena

295,- pr. person (skal vælges af hele bordet)

 

Julemenu

Forret
Røget laks, rygeost
Dansk røget laks, creme lavet på rygeost, bitre salater og appelsinvinaigrette

Eller vegetarisk

Blomkål, skorzonerrødder, dukkah
Blomkål, skorzonerrødder, dukkah og friterede jordskokker

Hovedret
Andebryst, andelår og brombær

Stegt andebryst, kroket lavet på lårkød, brombær, braiseret endivie, små danske kartofler og andesauce

Eller vegetarisk

Beder, vilde blåbær, hasselnød og Gammel Knas
Langtidsbagte og syltede beder, vilde svenske blåbær, ristet hasselnød og creme lavet på Gammel Knas ost fra Arla Unika

Dessert
Gammeldags æblekage
Æblekompot lavet på danske Holsteiner Cox æbler, let pisket flødeskum, makroner og ribsgele

1 ret 295,-
2 retter 395,-
3 retter 445,-