fbpx

Det sker på Peter Liep’s

Pinsemorgen

Morgenbord inkl. kaffe/te 230 kr. / 125 kr.

Se pinsesolen danse fra vores terrasse pinsemorgen 19. maj. Traditionen tro spiser vi morgenmad under bøgens nyudsprungne kroner, i år til tonerne af Greve Harmoniorkester.

Revymenu

3 retter 395 kr.

Få stillet sulten før tæppet går!

Skal du ind og se Cirkusrevyen? Så start (eller slut) aftenen med en 3-retters teatermenu på Peter Liep’s Hus.

Vi sørger for, at I bliver sendt afsted mod cirkusteltet i god tid, så I kan nå at finde jeres plads i ro og mag.

MENU

Letgrillet færøsk laks med grønt crudité og hyldeblomsthollandaise

Sprødstegt kyllingeoverlår fra Rokkedahl med asparges og grillet forsårsgrønt
Hertil Hasselbach kartoffel samt sauce med sommertrøffel og vilde svampe

Tærte med bær, skovmærkecreme og mjødurtparfait

VEGETARISK MENU (Gælder for maj/juni)

Hvide asparges med grønt crudité og hyldeblomstvinaigrette
Forret juli-august: Hjemmelavet ricotta tilsmagt med gransnaps med tomatsalat og merian

Vol-au-vent med fyld af grillede, spæde forårsgrøntsager
Hertil Hasselbach kartoffel og hyldeblomsthollandaise

Tærte med bær, skovmærkecreme og mjødurtparfait


(Der kan forekomme ændringer i menuerne iht årstidens råvarer)

Hubertusjagt

Frokostbord – 6 retter 395 kr.
(Fiskefilet med fritter til børn 125 kr.)

Traditionen tro inviterer vi til den helt stor Hubertusfrokost på Peter Liep’s Hus søndag 3. november efter den årlige Hubertusjagt i Dyrehaven. Nyd et dejligt frokostbord efter turen i skoven og på Sletten.

Mortensaften – en AND-ledning til at være sammen

3 retter 395 kr.
(Fiskefilet med fritter til børn 125 kr.)

Når sommertid er blevet til vintertid, og vi så småt begynder at nærme os vintermånederne, er tiden kommet til at fylde kalenderen med traditioner og festlige sammenkomster. En af de første er Mortens aften.

Historien lyder, at Morten Bisp gemte sig i gåsestien, fordi han ikke ville udnævnes til biskop. Men gæssene skræppede op og sladrede om Morten, der som hævn besluttede, at alle husstande én dag om året skulle spise gås. Historien blev sidenhen til en yndet tradition, hvor man samles om en hyggelig middag med (nu) andestegen som kronen på værket.

Inviter familien til mortensaften hos os i Peter Liep´s. Her vil stuerne dufte af and, når køkkenet disker op med en helt særlig 3-retters Mortens aftenmenu.

Julen på Peter Liep’s

Hos os starter julen onsdag 13. november.

Lad vores smukke og historiske traktørsted og omgivelser i Dyrehaven danne rammerne om jeres families juletraditioner. Vi tænder op i pejsen og byder indenfor til et julemenukort med alle julens velsmagende og velkendte klassikere til både frokost og aften.

Glæd dig for eksempel til gammeldags modnet sild, sprøde fiskefileter, gravad laks, hjemmerørt fasansalat, langtidstilberedt flæskesteg med rødkål, julemedister og meget, meget mere. Til dessert serveres klassikeren risalamande med kirsebærsauce.

𝐃𝐞𝐭 𝐬𝐭𝐨𝐫𝐞 𝐣𝐮𝐥𝐞𝐛𝐨𝐫𝐝 – 8 𝐫𝐞𝐭𝐭𝐞𝐫 𝟒𝟗𝟓 kr.

Mellem jul og nytår holder huset åbent til frokost mellem 25.-31. december.

Til børnene kan der vælges frikadeller eller fiskefilet med fritter, gnavergrønt og remoulade 125 kr.

Kontakt vores bookingafdeling, hvis I er et selskab over otte personer på info@peterlieps.dk

Påske

6 retter af 3 serveringer 395 kr.

På Peter Liep’s Hus elsker vi, når det smukke traktørsted i kanten af bøgeskoven danner ramme om flere generationers fester og sammenkomster. Det gælder naturligvis også påsken, som hos os betyder påskefrokost i naturskønne omgivelser med øl og snaps i glasset og hyggeligt samvær omkring bordet.

Invitér venner og familie på påskefrokost på Peter Liep’s Hus. Vi serverer den fra 28. marts til 1. april.

God påske!

Peter Liep's Hus indenfor

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder fra fra Peter Liep's Hus, Restaurant Smör, Brede Spisehus, Bistro panpan og Madkastellets andre restauranter.

* påkrævet