fbpx

Det sker på Peter Liep’s

Cirkusrevyen, i spilleperioden indtil 21. august

Vi serverer en lækker tre-retters menu inden eller efter forestillingen. Pris: Kr. 425.-

OBS: Menuen kan skiftes løbende pga. sæson og hvilke lækre råvarer vi kan få fat på.

FORRET: Kold grønærtesuppe m. cremefraiche og croutoner
HOVEDRET: Striploin m. grillet grønt og rødvinssauce
DESSERT: Koldskåls pannacotta m. citronsorbet, hindbær og kammerjunker

VINMENU:
Lille (2 glas) 175,- kr.
Stor (3 glas) 225,- kr.

TILVALG:
Tatar af hjort- Østersmayo- Vagtelæg – Tyttebær 115,- kr.
3 danske oste fra Arla Unika med knækbrød og kvædekompot 125,- kr.

Hubertusjagt, 6. november

Årets Hubertusjagt starter traditionen tro ved Peter Liep´s Hus. Husk at booke bord. Nærmere information kommer.

Peter Liep's Hus indenfor