fbpx
Møde — Reception & Fest

SELSKABER – FIRMA

Smukke Peter Liep’s Hus er det oplagte sted at holde firmaarrangementer, møder eller konferencer i unikke og smukke omgivelser.
Vi ligger godt placeret kun 20 minutter fra det centrale København og bare ti minutters gåtur fra Klampenborg station. Så selv om vi ligger midt i Dyrehaven, er huset både tæt på byen og helt ugeneret.

Peter Liep’s Hus er den perfekte ramme for arrangementer med op til 170 deltagere (eller op til 300 personer fordelt over to lokaler).
Vi har fuldt udstyrede konferencefaciliteter, professionelt og imødekommende personale og lang erfaring med at arrangere og skræddersy projekter og forløb for en bred vifte af gæster.

Med skoven lige uden for døren er der også mulighed for teambuilding, udendørsaktiviteter, sociale sammenkomster som julefrokoster og personalefester, samt kursusforløb, hvor diskretion, professionalisme og et minimum af distraktion er nøgleordene.

Du kan få et overblik over, hvad vi kan hjælpe med her. Du kan også udfylde formularen, hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vores køkken slår den kulinariske tone an i dit arrangement. Køkkenchefen har udviklet en række menuforslag, som kan sammensættes og tilpasses jeres behov ved forudbestilling.

Vi tilbyder morgenforplejning og forfriskninger i forbindelse med konferencer og møder, frokostanretninger samt naturligvis aften- og natmad, når skyggerne bliver lange.

Alt dette og meget mere tilbyder vi hos Peter Liep’s Hus.

Vi glæder os til at tage imod jer.