Lieps kryddersild med porse & skovmærke
Gammeldags modnet sildefilet – Sauce Gribiche
Syltede Roscoff løg – Brændt citron
-
Fiskefilet & rejer
Friteret fiskefilet – Håndpillede rejer –
Legeret sauce på koldpresset rapsolie fra Bornholm –
Brunet smør – Kamille
Fasansalat
“Hønsesalat” af confiteret fasan – Kylling fra Rokkedahl –
Ristede kastanjer – Æble – Grønkål – Ramsløgskapers – Grillet surdejsbrød
Dyrehavens Natmad
Liep's egen vildtpaté – Portvinssky –
Grønne peberkorn – Saltede blommer – Gravad vildtinderlår
Brødkurv og smør
Skal bestilles af hele bordet
Tilkøb en valgfri øl og en valgfri hjemmelavet snaps
125,-
Kokken vælger to af dagens favoritter - inspireret af sæsonens bedste råvarer.
Udvalget skifter fra dag til dag, alt efter hvad der er i køkkenet og i sæson.
265,-
Tilkøb en valgfri øl og en valgfri hjemmelavet snaps
125,-
Lieps kryddersild med porse & skovmærke 120,-
Gammeldags modnet sildefilet – Sauce Gribiche
Syltede Roscoff løg – Brændt citron
Liep’s havtorn-sild med ingefær 120,-
Gammeldags modnet sildefilet - Brændte salatløg
Creme fraiche – Malt
Stegt sild i eddikelage 120,-
Stegt sild i eddikelage – Tomatchutney – Dadelbalsamico
Timut peber – Karse – Peberrod
Græskar (V) 125,-
Croquette på bagt græskar – Ristet grønkål – Fermenteret mirabelle –
Brændte løg – Gedeost – Salsa macha
Danske kartofler 130,-
XO-sauce med tørret kammusling & ibérico-skinke – Timut peber-emulsion –
Ristede løg – Vesterhavsost
Rødbede (V) 120,-
Bagte rødbeder – BBQ på mørke bær – Solbær – Syltede Roscoff løg –
Skovsyre – Luftig rygeost
Fiskefilet & grillet kål-remoulade 150,-
Friteret fiskefilet – Grillet kål-remoulade – Brændt citron
Fiskefilet & rejer 180,-
Friteret fiskefilet – Håndpillede rejer –
Legeret sauce på koldpresset rapsolie fra Bornholm –
Brunet smør – Kamille
Stegt makrel 145,-
Wasabi-emulsion – Syltet jungleagurk – Østersurt – Skalotteløg –
Strandportulak
Tatar af dåvildt fra Dyrehaven 175,-
Syltede & sprøde jordskokker – Purløg –
Hasselnødder – Granskud
Fasansalat 155,-
“Hønsesalat” af confiteret fasan – Kylling fra Rokkedahl –
Ristede kastanjer – Æble – Grønkål – Ramsløgskapers – Grillet surdejsbrød
Dyrehavens Natmad 165,-
Liep's egen vildtpaté – Portvinssky –
Grønne peberkorn – Saltede blommer – Gravad vildtinderlår
Peter Lieps æggekage 225,-
Æggekage med nduja fra Trolsgaarden – Syltet tomat – Lieps’ egen pølse af dåvildt fra Dyrehaven –
Flæsk – Havgus – Tomatchutney – Ristet rygbrød
Tartelet 220,-
Svampe á la créme – Skorzonerødder – Enebær –
Kalvebrisler – Bitre salater
Dagens fisk 125,-
Paneret fisk – Pomfritter –
Gnavegrønt og remoulade
Vildtfrikadeller 125,-
På dåvildt fra Dyrehaven og hakket flæsk –
Gnavegrønt – pomfritter og ketchup
Vaniljeis med chokoladesovs 65,-
Brombærtærte 125,-
Brombær - Syltet rose - Cremefraiche parfait - Italiensk marengs
Vilde svenske blåbær 125,-
Ymerfromage med ristede rugbrødscrumble
og duft af viollette
3 slags Petit fours 75,-
3 slags hjemmelavet søde til kaffe
3 slags oste 125,-
Danske oste - Sødt & sprødt
Vælg frit mellem sæsonaktuelle retter og skab din egen oplevelse
Sikahjort i aske
Gravad inderlår af sikahjort med hengemte bær og vilde urter fra skov og have.
eller
Gule beder & gedeost
Bagte gule beder med hyldeblomstgelé, syltede sennepsfrø, endive og frisk gedeost.
-
Perlehøne, sommerkål & hestebønner
“Label Rouge” perlehøne farseret med svampe og urter. Serveret med sauteret sommerkål, hestebønner, skovsvampe og kyllingesky.
eller
Blomkål & miso hollandaise
Ristet blomkål med sommerløg, salsa macha og spæde kålskud. Serveret med miso hollandaise.
eller
Pithiviers med Kronjhort - skal bestilles af minimum 2 kuverter
Pithiviers med kronhjort fra Dyrehaven, glaserede karotter og vildtglace med solbær og marv.
Serveres med kartoffelrösti.
Tillæg + 95,- pr. person.
-
Brombærtærte
Sprød tærtebund med friske brombær, syltet hybenrose, crème fraîche parfait og brændt marengs.
eller
Vilde svenske blåbær
Ymerfromage med ristede rugbrødscrumble og duft af viollette.
Canelé, crème fraîche & purløg
Lun canelé med 48% crème fraîche, varmrøget marv og citronverbena.
Tilkøb: dansk kaviar +75,-
Sikahjort i aske
Gravad inderlår af sikahjort med hengemte bær og vilde urter fra skov og have.
Skovbund
Karl Johan, kantarel, tragtkantarel og svovlporre. Røget miso-blanquette og skorzonerrod.
Essens af krondyr
Klar bouillon kogt på ben og vilde urter. Serveret med røget æggeblomme og saltede ramsløgskapers.
Kronhjort, mirabeller & mørke bær
Langtidsbraiseret ribben af kronhjort med rødbede, timutpeber og brændt løg.
Tilkøb: efterårstrøffel +95,-
Blåbær & violette
Ymerfromage med ristet rugbrødscrumble og lynghonning, parfumeret med violette.
650,-
pr. person
Udvalgt vin- eller non-alkoholic drikkemenu
fra sommelieren inkl. filteret vand med eller uden brus
550,-
pr. person
Croquetter af dådyr (2 stk.) 75,-
Sprøde croquetter af dådyr fra
Dyrehaven med citron-timian gel.
Skovbund 165,-
Karl Johan, kantarel, tragtkantarel og svovlporre.
Røget miso-blanquette og skorzonerrod.
Perlehøne, sommerkål & hestebønner 295,-
Perlehøne “Label Rouge” farseret med svampe og urter /
Kartoffelsalat med friske krydderurter og kamillevinaigrette /
Sommerkål / Hestebønner / Ristede skovsvampe / Kyllingeskysauce
Kronhjort, solbær & løg Pr. pers 375,-
Pithivier med kronhjort fra Dyrehaven /
Glaserede karotter / Vildtglace med marv
og solbær. Serveres med kartoffelrösti
(Skal bestilles af min. 2 pers.)
Vilde svenske blåbær 125,-
Ymerfromage / Ristet rugbrødscrumble
& duft af viollette
Ost 125,-
3 danske oste / Solbærkompot /
Langpeber & hjemmelavet knækbrød
Dagens fisk 125,-
Paneret fisk / Pomfritter /
Gnavegrønt og remoulade
Vildtfrikadeller 125,-
På dåvildt fra Dyrehaven og hakket flæsk /
Gnavegrønt / pomfritter og ketchup
Vaniljeis 65,-
Vi tilbyder et udvalg af nøje kuraterede vine. Spørg gerne vores tjenere, som kan give gode råd og anbefalinger.
Det er altid kortet i restauranten der er gældende.
Gå ikke glip af nyheder fra Peter Liep's Hus og Madkastellets andre restauranter.
Frokost
Mandag - Tirsdag: lukket
Onsdag - Søndag: 11.30-17.00
(Køkkenet lukker 15.30)
Aften
Mandag - Onsdag: lukket
Torsdag - Lørdag: 17.30-22.00
(Køkkenet lukker 20.30)
Aftenåbent frem til 6. december
Berlingske, 2024
Dyrehaven 8
2930 Klampenborg
Telefon: +45 39 64 07 86
E-mail: info@peterlieps.dk
CVR: 42754293
Få rutevejledning
Send forespørgelse med dato til info@peterlieps.dk
Copyright © Madkastellet. All rights reserved.
Få stillet sulten før tæppet går! Skal du ind og se Cirkusrevyen i Teltet på Bakken? Så start (eller slut) aftenen med en 3-retters revymenu på Peter Liep’s Hus. Vi sørger for, at I bliver sendt afsted mod forestillingen i god tid, så I kan nå at finde jeres plads i ro og mag.