Liep's kryddersild
-
Fiskefilet og rejer
Fasansalat
Dyrehavens natmad
-
Citrontærte med marengs og skovmærke
Brødkurv og smør
Liep’s karrysild
Æg & rejer
Fasansalat
Kartoffelmad
Brødkurv og smør
350,-
pr. person
Lieps kryddersild med porse & skovmærke 120,-
Gammeldags modnet sildefilet – Sauce Gribiche
Syltede Roscoff-løg – Brændt citron
Liep’s Vadouvan karrysild 115,-
Gammeldags modnet sildefilet marineret i Vadouvan
Æble- og løgkompot – Karse – Tørret æggeblomme
Stegt sild 115,-
Stegt sild i eddikelage – Hyldeblomst – Syltede salatløg
Malt – Frossen mormorfløde
Blomkål (V) 120,-
Stegt blomkål – Dukkah – Brændte løg – Vadouvan
Syltet shiso – Kærnemælk
Nye danske kartofler (V) 125,-
Fynsk sommersalat – Radiser – Løvstikke – Ærter
Tomatmad (V) 175,-
Ristet surdejsbrød – Gedeost – Timutpeber – Sauce choron
Æg & Rejer 165,-
Håndpillede rejer – Smilende æg – Tomatchutney – Kimchi
Fiskefilet og grillet kål-remoulade 150,-
Friteret fiskefilet – Grillet kål-remoulade – Brændt citron
Fiskefilet og rejer 180,-
Friteret fiskefilet – Håndpillede rejer
Legeret sauce på koldpresset rapsolie fra Bornholm
Brunet smør – Estragon
Kalvetunge & italiensk salat 165,-
Kalvetunge – Italiensk salat – Asparges – Ærter
Friterede brisler
Tatar af dåvildt fra Dyrehaven 125,-
Tatar – Syltede svampe – Friteret surdej
Ramsløg – Havgus
Fasansalat 155,-
“Hønsesalat” af confiteret fasan – Kylling fra Rokkedahl
Syltet selleri – Peberbacon – Timian – Grillet surdejsbrød
Dyrehavens Natmad 170,-
Vildtpaté med gravad vildtinderlår – Kantareller
Grov sennep – Saltet mirabelle – Granskud
Peter Lieps æggekage 225,-
Æggekage med spinat, gedeost & kartoffel Lieps’ egen pølse af dåvildt fra Dyrehaven – FlæskGrov sennep – Tomatchutney – Timutpeber
Fasan ”cæsarsalat” 195,-
Fasan-schnitzel – Grove salatblade Caesar-dressing med saltet citron, Havgus og ansjosSurdejscroutoner – Granskud
Frokostkotelet på ben 235,-
Kotelet af Dansk økologisk gris ’Nduja fra Troldgaarden – MajsEstragon – Kartoffelsalat
Dagens fisk 125,-
Paneret fisk / Pomfritter /
Gnavegrønt og remoulade
Vildtfrikadeller 125,-
På dåvildt fra Dyrehaven og hakket flæsk /
Gnavegrønt / pomfritter og ketchup
Vaniljeis med chokoladesovs 65,-
Citrontærte 125,-
Citron curd - Cremefraiche parfait - Italiensk marengs
- Skovmærke sirup - Olivenolie
Rabarber 125,-
Danske rabarber - Yoghurtsorbet -
Hvid chokoladecreme - Skovsyre & te
3 slags Petit fours 75,-
3 slags hjemmelavet søde til kaffe
3 slags oste 125,-
Danske oste - Sødt & sprødt
Snacks & velkomstbobler
3-retters sæsonmenu udvalgt af køkkenchefen
Vin- eller juicemenu, udvalgt at vores sommelier
Filtreret vand m/u brus
Kaffe / te
995,-
Pr. person
Skal vælges af hele bordet
Hvideasparges & hollandaise
Hvide asparges / Syltede hyldeblomster /
Estragonhollandaise / Friterede boghvedekerner
Perlehøne, trøffel & kål
Perlehøne“Label Rouge” farseret med svampe og urter /
Kartoffelpuré med trøffel / Grillet og syltet kål / Svampesauce
Upgrader til konvildt fra Dyrehaven +95,-
Citron, skovmærke & marengs
Sprød tærtebund med citroncreme / Creme fraicheparfait /
Marengs / Skovmærkesirup / Olivenolie
445,-
Pr. person
Hvideasparges & hollandaise
Hvide asparges / Syltede hyldeblomster /
Estragonhollandaise / Friterede boghvedekerner
Vol au-vent
Grillede, spæde forårsgrøntsager / Brun smørsauce /
Små kogte kartofler / Smør /
Løvstikke og havsalt / Grøn forårssalat
med hyldeblomstvinaigrette.
Citron, skovmærke & marengs
Sprød tærtebund med citroncreme / Creme fraicheparfait /
Marengs / Skovmærkesirup / Olivenolie
445,-
Pr. person
Spicyblåmuslinger & kartoffelbrød (2 stk.) 85,-
Syltede blåmuslinger / Citrongræs og
crispychili / Serveret på ristet kartoffelbrød
med crème fraîche 48%.
Ibericoskinke, ramsløg & havgus (2 stk.) 125,-
Sprødebrød med iberico-skinke og brændt
løgmayonnaise med ramsløg og havgus.
Croquetteraf dådyr (2 stk.) 75,-
Sprøde croquetter af dådyr fra
Dyrehaven med citron-timian gel.
Hvideasparges, hollandaise & hyldeblomst 175,-
Hvide asparges / Syltede hyldeblomster /
Estragonhollandaise og friterede boghvedekerner.
Tilkøb af håndpillede rejer +75,-
Nye kartofler & porre 145,-
Nye kartofler med porrerelish /
Syltede sennepsfrø og løvstikke.
Kartoffelchips og kærnemælkssauce.
Tilkøb af løjrom +65,-
Vildt fra Dyrehaven, løg & miso 165,-
Hjemmegravad vildtcharcuterier / Løgtærte
med karamelliserede løg og ”miso-fraîche”.
Alle retter (foruden pithivier) serveres med nye
kartofler med løvstikkesmør og urter.
Perlehøne, trøffel & kål 295,-
Perlehøne “Label Rouge” farseret med svampe
og urter. Kartoffelpuré med trøffel / Grillet
og syltet kål og svampesauce.
Slethvar, asparges & kamille 345,-
Stegt slethvar med kamilleblomst /
Sauté af grønne asparges / Porre og urter.
Røget sauce med bakskuld.
Morkel, selleri & hasselnød 295,-
Farserede morkler glaseret i husets egen
svampesoya. Selleripuré / Syltede granskud /
Hasselnødder og svampesauce.
Kronhjort, solbær & løg Pr. pers 375,-
Pithivier med kronhjort fra Dyrehaven /
Glaserede nye løg / Sauce med marv
og solbær. Serveres med hasselbackkartoffel.
Skal bestilles af min. 2 pers.
Dagens tavleretter
Vi tilbyder også altid et par spændende tavleretter,
som skifter efter sæsonen og oftest tager
udgangspunkt i det klassiske danske krokøkken
Dagens fisk 125,-
Paneret fisk / Pomfritter /
Gnavegrønt og remoulade
Vildtfrikadeller 125,-
På dåvildt fra Dyrehaven og hakket flæsk /
Gnavegrønt / pomfritter og ketchup
Vaniljeis 65,-
Ost 125,-
3 oste med tilhørende sødt og sprødt
Rabarber, hvid chokolade &skovsyre 125,-
Danskerabarber / Yoghurtsorbet /
Hvid chokoladecreme / Skovsyre og te.
Citron, skovmærke &marengs 125,-
Sprødtærtebund med citroncreme /
Crème fraîche parfait / Marengs /
Skovmærkesirup og olivenolie.
Petit fours 75,-
Dagens udvalg – spørg tjeneren
Vi tilbyder et udvalg af nøje kuraterede vine. Spørg gerne vores tjenere, som kan give gode råd og anbefalinger.
Det er altid kortet i restauranten der er gældende.
Gå ikke glip af nyheder fra Peter Liep's Hus og Madkastellets andre restauranter.
Frokost
Mandag-Tirsdag: lukket
Onsdag-Søndag: 11.30-17.00
(Køkkenet lukker 15.30)
Aften
Mandag-Tirsdag: lukket
Onsdag-Lørdag: 17.30-22.00
(Køkkenet lukker 20.30)
Berlingske, 2024
Dyrehaven 8
2930 Klampenborg
Telefon: +45 39 64 07 86
E-mail: info@peterlieps.dk
CVR: 42754293
Få rutevejledning
Send forespørgelse med dato til info@peterlieps.dk
Copyright © Madkastellet. All rights reserved.