Liep's kryddersild
-
Fiskefilet og rejer
Fasansalat
Dyrehavens natmad
-
Jordbærtærte
Brødkurv og smør
Skal bestilles af hele bordet
Liep’s karrysild
Æg & rejer
Fasansalat
Kartoffelmad
Brødkurv og smør
350,-
pr. person
Lieps kryddersild med porse & skovmærke 120,-
Gammeldags modnet sildefilet – Sauce Gribiche
Syltede Roscoff-løg – Brændt citron
Liep’s Vadouvan karrysild 115,-
Gammeldags modnet sildefilet marineret i Vadouvan
Æble- og løgkompot – Karse – Tørret æggeblomme
Stegt sild 115,-
Stegt sild i eddikelage – Hyldeblomst – Syltede salatløg
Malt – Frossen mormorfløde
Blomkål (V) 120,-
Stegt blomkål – Dukkah – Brændte løg – Vadouvan
Syltet shiso – Kærnemælk
Nye danske kartofler (V) 125,-
Fynsk sommersalat – Radiser – Løvstikke – Ærter
Tomatmad (V) 175,-
Ristet surdejsbrød – Gedeost – Timutpeber – Sauce choron
Æg & Rejer 165,-
Håndpillede rejer – Smilende æg – Tomatchutney – Kimchi
Fiskefilet & grillet kål-remoulade 150,-
Friteret fiskefilet – Grillet kål-remoulade – Brændt citron
Fiskefilet & rejer 180,-
Friteret fiskefilet – Håndpillede rejer –
Legeret sauce på koldpresset rapsolie fra Bornholm –
Brunet smør – Estragon
Kalvetunge & italiensk salat 165,-
Kalvetunge – Italiensk salat – Asparges – Ærter –
Friterede brisler
Tatar af dåvildt fra Dyrehaven 125,-
Tatar – Syltede svampe – Friteret surdej –
Ramsløg – Havgus
Fasansalat 155,-
“Hønsesalat” af confiteret fasan – Kylling fra Rokkedahl –
Syltet selleri – Peberbacon – Timian – Grillet surdejsbrød
Dyrehavens Natmad 170,-
Vildtpaté med gravad vildtinderlår – Kantareller –
Grov sennep – Saltet mirabelle – Granskud
Peter Lieps æggekage 225,-
Æggekage med spinat, gedeost & kartoffel Lieps’ egen pølse af dåvildt fra Dyrehaven –
Flæsk – Grov sennep – Tomatchutney – Timutpeber
Fasan ”cæsarsalat” 195,-
Fasan-schnitzel – Grove salatblade – Caesar-dressing med saltet citron, Havgus og ansjos –
Surdejscroutoner – Granskud
Frokostkotelet på ben 235,-
Kotelet af Dansk økologisk gris ’Nduja fra Troldgaarden – Majs –
Estragon – Kartoffelsalat
Dagens fisk 125,-
Paneret fisk – Pomfritter –
Gnavegrønt og remoulade
Vildtfrikadeller 125,-
På dåvildt fra Dyrehaven og hakket flæsk –
Gnavegrønt – pomfritter og ketchup
Vaniljeis med chokoladesovs 65,-
Jordbærtærte 125,-
Jordbær - Syltet rose - Cremefraiche parfait - Italiensk marengs
Vilde svenske blåbær 125,-
Ymerfromage med ristede rugbrødscrumble
og duft af viollette
3 slags Petit fours 75,-
3 slags hjemmelavet søde til kaffe
3 slags oste 125,-
Danske oste - Sødt & sprødt
Snacks & velkomstbobler
3-retters sæsonmenu udvalgt af køkkenchefen
Vin- eller juicemenu, udvalgt at vores sommelier
Filtreret vand m/u brus
Kaffe / te
995,-
Pr. person
Skal vælges af hele bordet
Crudo af dansk hvid fisk
Syltet tomat / Timutpeber / Klar consommé / Friske urter
Perlehøne, trøffel & kål
Perlehøne “Label Rouge” farseret med svampe og urter /
Kartoffelsalat med friske krydderurter og kamillevinaigrette /
Sommerkål / Hestebønner / Ristede skovsvampe / Kyllingeskysauce
(Upgrader til kronvildt fra Dyrehaven +75,-)
Jordbærtærte
Sprød tærtebund med jordbær / Syltet rose /
Creme fraicheparfait / Marengs
445,-
Pr. person
Gule beder & gedeost
Bagte gule beder med hyldeblomstgelé / Syltede
sennepsfrø / Endive / Frisk gedeost.
Blomkål & miso hollandaise
Ristet blomkål / Sommerløg / Salsa macha / Spæde
kålskud / Miso hollandaise
Jordbærtærte
Sprød tærtebund med Jordbær / Syltet rose /
Creme fraicheparfait / Marengs
445,-
Pr. person
Spicyblåmuslinger & kartoffelbrød (2 stk.) 85,-
Syltede blåmuslinger / Citrongræs og
crispychili / Serveret på ristet kartoffelbrød
med crème fraîche 48%.
Ibericoskinke, surdej & merian (2 stk.) 125,-
Sprøde brød med iberico-skinke og brændt
løgmayonnaise med ramsløg og havgus.
Croquetteraf dådyr (2 stk.) 75,-
Sprøde croquetter af dådyr fra
Dyrehaven med citron-timian gel.
Crudo af dansk hvid fisk 175,-
Serveres med syltet tomat, timutpeber,
klar consommé & friske urter
Tatar af dåvildt fra Dyrehaven 165,-
Håndskåret tatar af dåvildt fra Dyrehaven med
ristede kantareller, majs i variation, estragon & brunet smør
Gule beder & gedeost 165,-
Bagte gule beder med hyldeblomstgelé,syltede sennepsfrø, endive & frisk gedeost
Alle retter (foruden pithivier) serveres med nye
kartofler med løvstikkesmør og urter.
Perlehøne, trøffel & kål 295,-
Perlehøne “Label Rouge” farseret med svampe og urter /
Kartoffelsalat med friske krydderurter og kamillevinaigrette /
Sommerkål / Hestebønner / Ristede skovsvampe / Kyllingeskysauce
Skindstegt makrel 295,-
Stegt makrel med fennikel / Friske ærter
Syltede grønne asparges / Cremet muslinge-blanquette
Blomkål & miso-hollandiase 295,-
Ristet blomkål / Sommerløg / Salsa macha /
Spæde kålskud / Miso-hollandiase
Kronhjort, solbær & løg Pr. pers 375,-
Pithivier med kronhjort fra Dyrehaven /
Glaserede karotter / Vildtglace med marv
og solbær. Serveres med kartoffelrösti
(Skal bestilles af min. 2 pers.)
Dagens tavleretter
Vi tilbyder også altid et par spændende tavleretter,
som skifter efter sæsonen og oftest tager
udgangspunkt i det klassiske danske krokøkken
Dagens fisk 125,-
Paneret fisk / Pomfritter /
Gnavegrønt og remoulade
Vildtfrikadeller 125,-
På dåvildt fra Dyrehaven og hakket flæsk /
Gnavegrønt / pomfritter og ketchup
Vaniljeis 65,-
Ost 125,-
3 danske oste / Solbærkompot /
Langpeber & hjemmelavet knækbrød
Vilde svenske blåbær 125,-
Ymerfromage / Ristet rugbrødscrumble
& duft af viollette
Jordbærtærte 125,-
Sprødtærtebund med jordbær /
Syltet hybenrose / Crème fraîche parfait & brændt marengs
3 slags Petit fours 75,-
Dagens udvalg – spørg tjeneren
Vi tilbyder et udvalg af nøje kuraterede vine. Spørg gerne vores tjenere, som kan give gode råd og anbefalinger.
Det er altid kortet i restauranten der er gældende.
Gå ikke glip af nyheder fra Peter Liep's Hus og Madkastellets andre restauranter.
Frokost
Mandag - Tirsdag: lukket
Onsdag - Søndag: 11.30-17.00
(Køkkenet lukker 15.30)
Aften
Mandag - Tirsdag: lukket
Onsdag - Lørdag: 17.30-22.00
(Køkkenet lukker 20.30)
Aftenåbent frem til 6. december
Berlingske, 2024
Dyrehaven 8
2930 Klampenborg
Telefon: +45 39 64 07 86
E-mail: info@peterlieps.dk
CVR: 42754293
Få rutevejledning
Send forespørgelse med dato til info@peterlieps.dk
Copyright © Madkastellet. All rights reserved.
Få stillet sulten før tæppet går! Skal du ind og se Cirkusrevyen i Teltet på Bakken? Så start (eller slut) aftenen med en 3-retters revymenu på Peter Liep’s Hus. Vi sørger for, at I bliver sendt afsted mod forestillingen i god tid, så I kan nå at finde jeres plads i ro og mag.