1. servering
Liep’s Julesild
Klementiner – Stjerneanis – Pisket creme fraiche
Ristet boghvede
2. servering
Fiskefilet
Friteret mørksej – Grillet kål-remoulade – Brændt citron
Fasansalat
“Hønsesalat” af confiteret fasan – Kylling fra Rokkedahl
Ristede kastanjer – Æble – Grønkål – Ramsløgskapers – Grillet surdejsbrød
Sylte på vildsvin
Røget spæk – Grov sennep – Rødbeder – Ribs
Dyrehavens Natmad
Liep’s egen vildtpaté – Portvinssky
Grønne peberkorn – Saltede blommer – Gravad vildtinderlår
Brødkurv og smør
Skal bestilles af hele bordet
Tilkøb en valgfri øl og en valgfri hjemmelavet snaps
Gælder onsdag-fredag
125,-
Kokken vælger to af dagens favoritter - inspireret af sæsonens bedste råvarer.
Udvalget skifter fra dag til dag, alt efter hvad der er i køkkenet og i sæson.
265,-
Tilkøb en valgfri øl og en valgfri hjemmelavet snaps
Gælder onsdag-fredag
125,-
.avif)
Liep’s kryddersild 120,-
Gammeldags modnet sildefilet – Sauce gribiche
Syltet Roscoff løg – Brændt citron
Liep’s Julesild 120,-
Klementiner – Stjerneanis – Pisket creme fraiche
Ristet boghvede
Lun stegt sild 125,-
Æbleflæsk – Varme krydderier – Peberrod
Julegravad laks 155,-
Brun farin – Sprød rævesauce – Dildmayo – Grønkål
Porreterrine (V) 125,-
Pocheret æg – Hasselnødder – Luftig peberrod
Jordskokker (V) 130,-
Julesalat – Valnødder – Blommekompot – Granskud
Blå kornblomst
Sylte på vildsvin 155,-
Røget spæk – Grov sennep – Rødbeder – Ribs
Fiskefilet 150,-
Friteret mørksej – Grillet kål-remoulade – Brændt citron
Fiskefilet og rejer 180,-
Friteret mørksej – Håndpillede rejer – Legeret sauce
med brunet smør – Dild
Tatar af dåvildt fra Dyrehaven 175,-
Rødbede – Syltede brombær – Radicchio – Hibiscus
Fasansalat 155,-
Confiteret fasan – Kylling fra Rokkedahl
Krondild – Korianderfrø – Agurker
Dyrehavens Natmad 165,-
Liep’s egen vildtpate – Syltede løg – Blommer
Gravad vildtinderlår – Fermenterede løgflager
Peter Lieps æggekage 225,-
Stegt flæsk – Pølser på vildt fra haven – Ristede kartofler Salvie – Confiteret hvidløg – Hvid dame
Nakkekotelet 225,-
Gule ærter – Timian – Røget spæk – Løg
-kopi.avif)
Dagens fisk 125,-
Paneret fisk – Pomfritter –
Gnavegrønt og remoulade
Vildtfrikadeller 125,-
På dåvildt fra Dyrehaven og hakket flæsk –
Gnavegrønt – pomfritter og ketchup
Vaniljeis med chokoladesovs 65,-
Æbletærte 125,-
Sprød tærtebund med bagte æbler, kardemomme,
saltet vallekaramel og ristet hø
Ris ala mande 125,-
Økologisk fløde – Kirsebærsauce
3 slags Petit fours 75,-
3 slags hjemmelavet søde til kaffe
3 slags oste 125,-
Danske oste – Krydrede blommer – Valnødder - Æbler – Knækbrød
Vælg frit mellem sæsonaktuelle retter og skab din egen oplevelse
Sikahjort i aske
Gravad inderlår af sikahjort med hengemte bær og vilde urter fra skov og have.
eller
Græskarsuppe
Bagt græskar med dukkah, bagt hvidløg, harissa-yoghurt.
Stegt andebryst
Stegt andebryst, andeconfit kroket, brombær, braiseret endivie og små danske kartofler med andesauce.
eller
Selleri-terrine
Selleri-terrine med rosenkål, ristede kastanjer, ramsløg og vesterhavsost.
Serveres med ristede kartofler med rosmarin, salvie og hvidløg.
eller
Pithiviers med kronjhort - til 2
Pithiviers med kronhjort fra Dyrehaven, glaserede karotter og vildtglace med solbær og marv.
Serveres med kartoffelrösti.
Tillæg + 95,-
Æbletærte
Sprød tærtebund med bagte æbler, kardemomme, saltet vallekaramel og ristet hø.
eller
Ris ala mande
Økologisk dansk fløde og kirsebærsauce.
Canelé, crème fraîche & purløg
Lun canelé med 48% crème fraîche, varmrøget marv og citronverbena.
Tilkøb: dansk kaviar +75,-
Sikahjort i aske
Gravad inderlår af sikahjort med hengemte bær og vilde urter fra skov og have.
Skovbund
Karl Johan, kantarel, tragtkantarel og svovlporre. Røget miso-blanquette og skorzonerrod.
Essens af krondyr
Klar bouillon kogt på ben og vilde urter. Serveret med røget æggeblomme og saltede ramsløgskapers.
Kronhjort, mirabeller & mørke bær
Langtidsbraiseret ribben af kronhjort med rødbede, timutpeber og brændt løg.
Tilkøb: efterårstrøffel +95,-
Blåbær & violette
Ymerfromage med ristet rugbrødscrumble og lynghonning, parfumeret med violette.
650,-
pr. person
Udvalgt vin- eller non-alkoholic drikkemenu
fra sommelieren inkl. filteret vand med eller uden brus
5 glas:
2019 Crémant de Bourgogne Cave de Genouilly
2023 Orange Catarratto - Fabrizio Vella - Sicilia
2023 Montagny 1. cru Les Terroirs S. Deletang - Bourgogne
2020 Bourgogne Pinot Noir du Château de Marsannay
NV Fior di Vigna Vallebelbo Piemonte
550,-
pr. person
3 glas
2019 Crémant de Bourgogne Cave de Genouilly
2023 Les Tannes organic Chardonnay - Languedoc-Rousillion
2023 Langhe Nebbiolo Mauro Molino
350,-
pr. person
.avif)
2 stk. Croquetter af dådyr 75,-
Sprøde croquetter af dådyr fra Dyrehaven med citron-timian gel og revet Havgus.
Skovbund 165,-
Karl Johan, kantarel, tragtkantarel, svovlporre, skorzonerrod og røget miso-blanquette.
Andebryst 295,-
Stegt andebryst, andeconfit kroket, brombær, braiseret endivie.
Serveres med små danske kartofler og andesauce.
Gravad laks 165,-
Dansk gravad laks, sprød rævesauce, friske urter.
Pithiviers med Kronhjort – skal bestilles af minimum 2 pris pr. person 375,-
Pithiviers med kronhjort fra Dyrehaven, glaserede gulerødder, vildtglace med solbær og marv.
Serveres med kartoffelrösti.
Ris ala mande 125,-
Lavet på økologisk fløde. Serveres med kirsebærsauce.
3 danske oste 125,-
Udvalg af danske oste med krydrede blommer, æble, syltede valnødder og hjemmelavet knækbrød.
Dagens fisk 125,-
Paneret fisk / Pomfritter /
Gnavegrønt og remoulade
Vildtfrikadeller 125,-
På dåvildt fra Dyrehaven og hakket flæsk /
Gnavegrønt / pomfritter og ketchup
Vaniljeis 65,-


.avif)
Vi tilbyder et udvalg af nøje kuraterede vine. Spørg gerne vores tjenere, som kan give gode råd og anbefalinger.

Det er altid kortet i restauranten der er gældende.
Gå ikke glip af nyheder fra Peter Liep's Hus og Madkastellets andre restauranter.
Frokost
Mandag - Tirsdag: lukket
Onsdag - Søndag: 11.30-17.00
(Køkkenet lukker 15.30)
Aften
Mandag - Onsdag: lukket
Torsdag - Lørdag: 17.30-22.00
(Køkkenet lukker 20.30)
Aftenåbent frem til 6. december
Berlingske, 2024
Dyrehaven 8
2930 Klampenborg
Telefon: +45 39 64 07 86
E-mail: info@peterlieps.dk
CVR: 42754293
Få rutevejledning
Send forespørgelse med dato til info@peterlieps.dk
Copyright © Madkastellet. All rights reserved.