Kommer af tre serveringer
1. servering
Liep’s kryddersild med porse og skovmærke
Gammeldags modnet sildefilet -
Sauce Gribiche - Syltede Roscoff løg
Fiskefilet
Friteret fiskefilet - Legeret sauce på
koldpresset rapsolie fra Bornholm -
Brunet smør og hengemt grønt
2. servering
Dyrehavens natmad
Vildtpaté med koldrøget rådyrkølle - Syltede
drueagurker - Grov sennep - Sky
Fasansalat
”Hønsesalat” af confiteret fasan - Kylling fra Rokkedahl -
Selleri - Svampe og kvæder - Fermenteret kålrabi
Pastinak chips - Tørrede svampe
Brødkurv og smør
Dessert
Brombærtærte
495,-
per person
445,- pr. person uden Dessert
Skal bestilles af hele bordet
Karrysild med smilende æg
Fiskefilet med remoulade
Fasansalat
”Hønsesalat” af confiteret fasen - Kylling fra Rokkedahl – Selleri
Frikadeller
af dåvildt med hjemmesylt
Brødkurv og smør
350,- pr. person
Alt smørrebrød kommer på rugbrød,
medmindre andet er anført
Liep’s kryddersild med porse og skovmærke 115,-
Gammeldags modnet sildefilet - Sauce Gribiche
- Syltede Roscoff løg - Brændt citron
Blåbærsild 110,-
Gammeldags modnet sildefilet - Syltede vilde
blåbær - Creme fraiche - Peberrod - Vinterrødbede
- Friteret rug
Karrysild 110,-
Gammeldags modnet sildefilet marineret i karry
- Smilende æg - Kapersbær - Vadouvan olie
- Løg - Dild
Sildeplatte 175,-
Liep’s kryddersild med porse og skovmærke
- Blåbærsild - Karry sild
Kartoffelmad (V) 120,-
Danske kartofler - Rygeost - Sprød
bagekartoffel med eddike - Syltede salatløg
- Purløg
Karamelliserede jordskokker og brændt citron (V) 125,-
Blå Kornblomst - Jordskokketerrine
- Rosmarinsyltede røde perleløg - Kapersbær
- Smørstegt rugbrød
Fiskefilet og remoulade 150,-
Friteret fiskefilet - Remoulade - Brændt
citron - Skovsyre - Dild
Fiskefilet & rejer 170,-
Friteret fiskefilet - Håndpillede rejer - Legeret
sauce på koldpresset rapsolie fra Bornholm
- Brunet smør og hengemt grønt - Skovsyre
- Dild
Røget laks fra Michael på Samsø 155,-
Cremet røræg - Skalotteløg - Purløg
- Engsyre - Kartoffelbrød
Fasansalat 155,-
”Hønsesalat” af confiteret fasan - Kylling fra
Rokkedahl - Selleri - Fermenteret kålrabi
- Grillet salat - Tørrede svampe - Surdejsbrød
Dyrehavens Natmad 155,-
Vildtpaté med koldrøget rådyrkølle - Syltede
drueagurker - Grov sennep - Sky
Torsk en croute 255,-
Torskefilet - Fiskefars med rejer og urter - Crouton - Skaldyrsbisque - Sæsongrønt
- Kelp pure - Harrisa
Tatar af vildt fra Dyrehaven 195,-
Dåvildt - Rødbeder -
Fermenterede solbær -
Røget æggeblommecreme - Purløg
Tilkøb pommes frites med trøffelmayo 50,-
Tartelet (V) 195,-
Sæsonens grønt - Vilde svampe fra skoven -
Hydeblomsthollandaise med kamille
Peter Liep’s æggekage, flæsk og husets vildtpølse 195,-
Liep’s egen pølse af Dyrehavens hjorte -
Tomatchutney - Grov sennep - Vinterkål og
rugbrød
Dagens tavleretter
Vi tilbyder altid et par spændende tavleretter, som
skifter efter sæson og tager udgangspunkt i det
klassiske, danske krokøkken. Spørg din tjener.
Dagens fisk 125,-
Paneret fisk / Pomfritter /
Gnavegrønt og remoulade
Vildtfrikadeller 125,-
På dåvildt fra Dyrehaven og hakket flæsk /
Gnavegrønt / pomfritter og ketchup
Vaniljeis med chokoladesovs 65,-
Ost 120,-
3 oste med tilhørende sødt og sprødt
Kaffe og lagkage 115,-
Mørk chokolade, kaffe og karamel 130,-
Chokolade deliche - Kaffeis - Karamel
- Syltede kirsebær
Brombærtærte 115,-
Brombær- Lakrids - Crumble på hvid chokolade - Æblegele - Brombærsorbet
Petit fours 70,-
Dagens udvalg – spørg tjeneren
Vi tilbyder et udvalg af nøje kuraterede vine. Spørg gerne vores tjenere, som kan give gode råd og anbefalinger.
Det er altid kortet i restauranten der er gældende.
Gå ikke glip af nyheder fra Peter Liep's Hus og Madkastellets andre restauranter.
Frokost
Mandag-Tirsdag: lukket
Onsdag-Søndag: 11.30-17.00
Køkkenet lukker 15.30
Berlingske, 2024
Dyrehaven 8
2930 Klampenborg
Telefon: +45 39 64 07 86
E-mail: info@peterlieps.dk
CVR: 42754293
Få rutevejledning
Send forespørgelse med dato til info@peterlieps.dk
Copyright © Madkastellet. All rights reserved.
Lad vores smukke og historiske traktørsted og omgivelser i Dyrehaven danne rammerne om jeres families juletraditioner. Vi tænder op i pejsen og byder indenfor til et julemenukort med alle julens velsmagende og velkendte klassikere til både frokost og aften.