Lad vores smukke og historiske traktørsted og omgivelser i Dyrehaven danne rammerne om jeres families juletraditioner. Vi tænder op i pejsen og byder indenfor til et julemenukort med alle julens velsmagende og velkendte klassikere til både frokost og aften.
Se menuerne her:
Til børnene kan der vælges frikadeller eller fiskefilet med fritter, gnavergrønt og remoulade 125 kr.
Karrysild, æg og karse
Gammeldags modnede sild i karrydressing, rå løg, smilende æg og karse
Liep's kryddersild
I krydderlage med porse og skovmærke, brunet smør og æggeblommecreme, syltede salatløg, mizuna
Gravad laks
Dansk gravad laks med rævesauce og frisk urtesalat
Sprød fiskefilet
Dagens fisk paneret i pankorasp, remoulade og citron
-
Fasansalat
”Hønsesalat” lavet af confiteret fasan, bagt selleri, svampe og vinteræbler, pastinak chips og tørret svampe
Julemedister
Medister med masser af varme julekrydderier og stuvet kål
Flæskesteg og rødkål
Nakkekam af dansk landgris og syltet rødkål
-
Risalamande
Lavet på økologisk fløde og serveret med kirsebærsauce
Hertil serveres lyst og mørkt brød samt smør
-
Tilkøb
Sprødt andelår
Confiteret og sprødtstegt andelår, frisk kålsalat og syltede tyttebær
Gravad laks
Dansk gravad laks, rævesauce og frisk urtesalat
-
Andebryst, andelår og brombær
Stegt andebryst, kroket lavet på lårkød, brombær, braiseret endivie, små danske kartofler og andesauce
-
Risalamande
Lavet på økologisk fløde og serveres med kirsebær sauce
Græskar
Saltbagt græskar, græskarkerner og cremet græskarsuppe
-
Tærte med skovens svampe
Vol au vent fyldt med skovens svampe, gule beder, syltede kirsebær og bitre salater
-
Risalamande
Lavet på økologisk fløde og serveres med kirsebær sauce
Mellem jul og nytår holder huset åbent til frokost mellem 25.-31. december.
Kontakt vores bookingafdeling, hvis I er et selskab over otte personer på info@peterlieps.dk