Liep's kryddersild
-
Fiskefilet og rejer
Fasansalat
Dyrehavens natmad
-
Jordbærtærte
Brødkurv og smør
Skal bestilles af hele bordet
Liep’s karrysild
Æg & rejer
Fasansalat
Kartoffelmad
Brødkurv og smør
350,-
pr. person
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.
Block quote
Ordered list
Unordered list
Bold text
Emphasis
Superscript
Subscript
Lieps kryddersild med porse & skovmærke 120,-
Gammeldags modnet sildefilet – Sauce Gribiche
Syltede Roscoff-løg – Brændt citron
Liep’s Vadouvan karrysild 115,-
Gammeldags modnet sildefilet marineret i Vadouvan
Æble- og løgkompot – Karse – Tørret æggeblomme
Stegt sild 115,-
Stegt sild i eddikelage – Hyldeblomst – Syltede salatløg
Malt – Frossen mormorfløde
Blomkål (V) 120,-
Stegt blomkål – Dukkah – Brændte løg – Vadouvan
Syltet shiso – Kærnemælk
Nye danske kartofler (V) 125,-
Fynsk sommersalat – Radiser – Løvstikke – Ærter
Tomatmad (V) 175,-
Ristet surdejsbrød – Gedeost – Timutpeber – Sauce choron
Æg & Rejer 165,-
Håndpillede rejer – Smilende æg – Tomatchutney – Kimchi
Fiskefilet & grillet kål-remoulade 150,-
Friteret fiskefilet – Grillet kål-remoulade – Brændt citron
Fiskefilet & rejer 180,-
Friteret fiskefilet – Håndpillede rejer –
Legeret sauce på koldpresset rapsolie fra Bornholm –
Brunet smør – Estragon
Kalvetunge & italiensk salat 165,-
Kalvetunge – Italiensk salat – Asparges – Ærter –
Friterede brisler
Tatar af dåvildt fra Dyrehaven 125,-
Tatar – Syltede svampe – Friteret surdej –
Ramsløg – Havgus
Fasansalat 155,-
“Hønsesalat” af confiteret fasan – Kylling fra Rokkedahl –
Syltet selleri – Peberbacon – Timian – Grillet surdejsbrød
Dyrehavens Natmad 170,-
Vildtpaté med gravad vildtinderlår – Kantareller –
Grov sennep – Saltet mirabelle – Granskud
Peter Lieps æggekage 225,-
Æggekage med spinat, gedeost & kartoffel Lieps’ egen pølse af dåvildt fra Dyrehaven –
Flæsk – Grov sennep – Tomatchutney – Timutpeber
Fasan ”cæsarsalat” 195,-
Fasan-schnitzel – Grove salatblade – Caesar-dressing med saltet citron, Havgus og ansjos –
Surdejscroutoner – Granskud
Frokostkotelet på ben 235,-
Kotelet af Dansk økologisk gris ’Nduja fra Troldgaarden – Majs –
Estragon – Kartoffelsalat
Dagens fisk 125,-
Paneret fisk – Pomfritter –
Gnavegrønt og remoulade
Vildtfrikadeller 125,-
På dåvildt fra Dyrehaven og hakket flæsk –
Gnavegrønt – pomfritter og ketchup
Vaniljeis med chokoladesovs 65,-
Jordbærtærte 125,-
Jordbær - Syltet rose - Cremefraiche parfait - Italiensk marengs
Vilde svenske blåbær 125,-
Ymerfromage med ristede rugbrødscrumble
og duft af viollette
3 slags Petit fours 75,-
3 slags hjemmelavet søde til kaffe
3 slags oste 125,-
Danske oste - Sødt & sprødt
Snacks & velkomstbobler
3-retters sæsonmenu udvalgt af køkkenchefen
Vin- eller juicemenu, udvalgt at vores sommelier
Filtreret vand m/u brus
Kaffe / te
995,-
Pr. person
Skal vælges af hele bordet
Crudo af dansk hvid fisk
Syltet tomat / Timutpeber / Klar consommé / Friske urter
Perlehøne, trøffel & kål
Perlehøne “Label Rouge” farseret med svampe og urter /
Kartoffelsalat med friske krydderurter og kamillevinaigrette /
Sommerkål / Hestebønner / Ristede skovsvampe / Kyllingeskysauce
(Upgrader til kronvildt fra Dyrehaven +75,-)
Jordbærtærte
Sprød tærtebund med jordbær / Syltet rose /
Creme fraicheparfait / Marengs
445,-
Pr. person
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.
Block quote
Ordered list
Unordered list
Bold text
Emphasis
Superscript
Subscript
Gule beder & gedeost
Bagte gule beder med hyldeblomstgelé / Syltede
sennepsfrø / Endive / Frisk gedeost.
Blomkål & miso hollandaise
Ristet blomkål / Sommerløg / Salsa macha / Spæde
kålskud / Miso hollandaise
Jordbærtærte
Sprød tærtebund med Jordbær / Syltet rose /
Creme fraicheparfait / Marengs
445,-
Pr. person
Spicyblåmuslinger & kartoffelbrød (2 stk.) 85,-
Syltede blåmuslinger / Citrongræs og
crispychili / Serveret på ristet kartoffelbrød
med crème fraîche 48%.
Ibericoskinke, surdej & merian (2 stk.) 125,-
Sprøde brød med iberico-skinke og brændt
løgmayonnaise med ramsløg og havgus.
Croquetteraf dådyr (2 stk.) 75,-
Sprøde croquetter af dådyr fra
Dyrehaven med citron-timian gel.
Crudo af dansk hvid fisk 175,-
Serveres med syltet tomat, timutpeber,
klar consommé & friske urter
Tatar af dåvildt fra Dyrehaven 165,-
Håndskåret tatar af dåvildt fra Dyrehaven med
ristede kantareller, majs i variation, estragon & brunet smør
Gule beder & gedeost 165,-
Bagte gule beder med hyldeblomstgelé,syltede sennepsfrø, endive & frisk gedeost
Alle retter (foruden pithivier) serveres med nye
kartofler med løvstikkesmør og urter.
Perlehøne, trøffel & kål 295,-
Perlehøne “Label Rouge” farseret med svampe og urter /
Kartoffelsalat med friske krydderurter og kamillevinaigrette /
Sommerkål / Hestebønner / Ristede skovsvampe / Kyllingeskysauce
Skindstegt makrel 295,-
Stegt makrel med fennikel / Friske ærter
Syltede grønne asparges / Cremet muslinge-blanquette
Blomkål & miso-hollandiase 295,-
Ristet blomkål / Sommerløg / Salsa macha /
Spæde kålskud / Miso-hollandiase
Kronhjort, solbær & løg Pr. pers 375,-
Pithivier med kronhjort fra Dyrehaven /
Glaserede karotter / Vildtglace med marv
og solbær. Serveres med kartoffelrösti
(Skal bestilles af min. 2 pers.)
Dagens tavleretter
Vi tilbyder også altid et par spændende tavleretter,
som skifter efter sæsonen og oftest tager
udgangspunkt i det klassiske danske krokøkken
Dagens fisk 125,-
Paneret fisk / Pomfritter /
Gnavegrønt og remoulade
Vildtfrikadeller 125,-
På dåvildt fra Dyrehaven og hakket flæsk /
Gnavegrønt / pomfritter og ketchup
Vaniljeis 65,-
Ost 125,-
3 danske oste / Solbærkompot /
Langpeber & hjemmelavet knækbrød
Vilde svenske blåbær 125,-
Ymerfromage / Ristet rugbrødscrumble
& duft af viollette
Jordbærtærte 125,-
Sprødtærtebund med jordbær /
Syltet hybenrose / Crème fraîche parfait & brændt marengs
3 slags Petit fours 75,-
Dagens udvalg – spørg tjeneren
Vi tilbyder et udvalg af nøje kuraterede vine. Spørg gerne vores tjenere, som kan give gode råd og anbefalinger.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.
Block quote
Ordered list
Unordered list
Bold text
Emphasis
Superscript
Subscript
Det er altid kortet i restauranten der er gældende.
Gå ikke glip af nyheder fra Peter Liep's Hus og Madkastellets andre restauranter.
Frokost
Mandag - Tirsdag: lukket
Onsdag - Søndag: 11.30-17.00
(Køkkenet lukker 15.30)
Aften
Mandag - Tirsdag: lukket
Onsdag - Lørdag: 17.30-22.00
(Køkkenet lukker 20.30)
Aftenåbent frem til 6. december
Berlingske, 2024
Dyrehaven 8
2930 Klampenborg
Telefon: +45 39 64 07 86
E-mail: info@peterlieps.dk
CVR: 42754293
Få rutevejledning
Send forespørgelse med dato til info@peterlieps.dk
Copyright © Madkastellet. All rights reserved.
Få stillet sulten før tæppet går! Skal du ind og se Cirkusrevyen i Teltet på Bakken? Så start (eller slut) aftenen med en 3-retters revymenu på Peter Liep’s Hus. Vi sørger for, at I bliver sendt afsted mod forestillingen i god tid, så I kan nå at finde jeres plads i ro og mag.