Lieps kryddersild med porse & skovmærke
Gammeldags modnet sildefilet – Sauce Gribiche
Syltede Roscoff løg – Brændt citron
-
Fiskefilet & rejer
Friteret fiskefilet – Håndpillede rejer –
Legeret sauce på koldpresset rapsolie fra Bornholm –
Brunet smør – Kamille
Fasansalat
“Hønsesalat” af confiteret fasan – Kylling fra Rokkedahl –
Ristede kastanjer – Æble – Grønkål – Ramsløgskapers – Grillet surdejsbrød
Dyrehavens Natmad
Liep's egen vildtpaté – Portvinssky –
Grønne peberkorn – Saltede blommer – Gravad vildtinderlår
Brødkurv og smør
Skal bestilles af hele bordet
Tilkøb en valgfri øl og en valgfri hjemmelavet snaps
Gælder onsdag-fredag
125,-
Kokken vælger to af dagens favoritter - inspireret af sæsonens bedste råvarer.
Udvalget skifter fra dag til dag, alt efter hvad der er i køkkenet og i sæson.
265,-
Tilkøb en valgfri øl og en valgfri hjemmelavet snaps
Gælder onsdag-fredag
125,-
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.
Block quote
Ordered list
Unordered list
Bold text
Emphasis
Superscript
Subscript
Lieps kryddersild med porse & skovmærke 120,-
Gammeldags modnet sildefilet – Sauce Gribiche
Syltede Roscoff løg – Brændt citron
Liep’s havtorn-sild med ingefær 120,-
Gammeldags modnet sildefilet - Brændte salatløg
Creme fraiche – Malt
Stegt sild i eddikelage 120,-
Stegt sild i eddikelage – Tomatchutney – Dadelbalsamico
Timut peber – Karse – Peberrod
Græskar (V) 125,-
Croquette på bagt græskar – Ristet grønkål – Fermenteret mirabelle –
Brændte løg – Gedeost – Salsa macha
Danske kartofler 130,-
XO-sauce med tørret kammusling & ibérico-skinke – Timut peber-emulsion –
Ristede løg – Vesterhavsost
Rødbede (V) 120,-
Bagte rødbeder – BBQ på mørke bær – Solbær – Syltede Roscoff løg –
Skovsyre – Luftig rygeost
Fiskefilet & grillet kål-remoulade 150,-
Friteret fiskefilet – Grillet kål-remoulade – Brændt citron
Fiskefilet & rejer 180,-
Friteret fiskefilet – Håndpillede rejer –
Legeret sauce på koldpresset rapsolie fra Bornholm –
Brunet smør – Kamille
Stegt makrel 145,-
Wasabi-emulsion – Syltet jungleagurk – Østersurt – Skalotteløg –
Strandportulak
Tatar af dåvildt fra Dyrehaven 175,-
Syltede & sprøde jordskokker – Purløg –
Hasselnødder – Granskud
Fasansalat 155,-
“Hønsesalat” af confiteret fasan – Kylling fra Rokkedahl –
Ristede kastanjer – Æble – Grønkål – Ramsløgskapers – Grillet surdejsbrød
Dyrehavens Natmad 165,-
Liep's egen vildtpaté – Portvinssky –
Grønne peberkorn – Saltede blommer – Gravad vildtinderlår
Peter Lieps æggekage 225,-
Æggekage med nduja fra Trolsgaarden – Syltet tomat – Lieps’ egen pølse af dåvildt fra Dyrehaven –
Flæsk – Havgus – Tomatchutney – Ristet rygbrød
Tartelet 220,-
Svampe á la créme – Skorzonerødder – Enebær –
Kalvebrisler – Bitre salater
Dagens fisk 125,-
Paneret fisk – Pomfritter –
Gnavegrønt og remoulade
Vildtfrikadeller 125,-
På dåvildt fra Dyrehaven og hakket flæsk –
Gnavegrønt – pomfritter og ketchup
Vaniljeis med chokoladesovs 65,-
Æbletærte 125,-
Sprød tærtebund med bagte æbler, kardemomme,
saltet vallekaramel og ristet hø
Vilde svenske blåbær 125,-
Ymerfromage med ristede rugbrødscrumble
og duft af viollette
3 slags Petit fours 75,-
3 slags hjemmelavet søde til kaffe
3 slags oste 125,-
Danske oste - Sødt & sprødt
Vælg frit mellem sæsonaktuelle retter og skab din egen oplevelse
Sikahjort i aske
Gravad inderlår af sikahjort med hengemte bær og vilde urter fra skov og have.
eller
Græskar
Bagt græskar med dukkah, bagt hvidløg, harissa-yoghurt og suppe.
-
Short rib af okse
Short rib af okse med gulerod, timutpeber, tyttebær og ponzu.
Serveres med ristede kartofler med rosmarin, salvie & hvidløg.
eller
Selleri-terrine
Selleri-terrine med rosenkål, ristede kastanjer, ramsløg og Vesterhavsost.
Serveres med ristede kartofler med rosmarin, salvie & hvidløg.
eller
Pithiviers med Kronjhort - skal bestilles af minimum 2 kuverter
Pithiviers med kronhjort fra Dyrehaven, glaserede karotter og vildtglace med solbær og marv.
Serveres med ristede kartofler med rosmarin, salvie & hvidløg.
Tillæg + 95,- pr. person.
-
Æbletærte
Sprød tærtebund med bagte æbler, kardemomme, saltet vallekaramel og ristet hø.
eller
Vilde svenske blåbær
Ymerfromage med ristede rugbrødscrumble og duft af viollette.
Canelé, crème fraîche & purløg
Lun canelé med 48% crème fraîche, varmrøget marv og citronverbena.
Tilkøb: dansk kaviar +75,-
Sikahjort i aske
Gravad inderlår af sikahjort med hengemte bær og vilde urter fra skov og have.
Skovbund
Karl Johan, kantarel, tragtkantarel og svovlporre. Røget miso-blanquette og skorzonerrod.
Essens af krondyr
Klar bouillon kogt på ben og vilde urter. Serveret med røget æggeblomme og saltede ramsløgskapers.
Kronhjort, mirabeller & mørke bær
Langtidsbraiseret ribben af kronhjort med rødbede, timutpeber og brændt løg.
Tilkøb: efterårstrøffel +95,-
Blåbær & violette
Ymerfromage med ristet rugbrødscrumble og lynghonning, parfumeret med violette.
650,-
pr. person
Udvalgt vin- eller non-alkoholic drikkemenu
fra sommelieren inkl. filteret vand med eller uden brus
5 glas:
2018 Crémant de Bourgogne Cave de Genouilly
2023 Orange Catarratto - Fabrizio Vella - Sicilia
2023 Montagny 1. cru Les Terroirs S. Deletang - Bourgogne
2023 La Croix Blanche Bourgogne Rouge A. & B. Rion - Bourgogne
NV Fior di Vigna Vallebelbo Piemonte
550,-
pr. person
3 glas
2018 Crémant de Bourgogne Cave de Genouilly
2023 Les Tannes organic Chardonnay - Languedoc-Rousillion
2023 Spätburgunder Trocken Organic - Weingut Wittmann - Rheinhessen
350,-
pr. person
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.
Block quote
Ordered list
Unordered list
Bold text
Emphasis
Superscript
Subscript
Croquetter af dådyr (2 stk.) 75,-
Sprøde croquetter af dådyr fra
Dyrehaven med citron-timian gel.
Skovbund 165,-
Karl Johan, kantarel, tragtkantarel og svovlporre.
Røget miso-blanquette og skorzonerrod.
Saltet torsk 165,-
Saltet torsk med jordskokker, pære, hasselnødder
& miso blanquette
Short rib af okse 295,-
Short rib af okse / gulerod / timutpeber / tyttebær og ponzu.
Serveres med ristede kartofler med rosmarin, salvie & hvidløg.
Kronhjort, solbær & løg Pr. pers 375,-
Pithivier med kronhjort fra Dyrehaven /
Glaserede karotter / Vildtglace med marv
og solbær. Serveres med kartoffelrösti
(Skal bestilles af min. 2 pers.)
Vilde svenske blåbær 125,-
Ymerfromage / Ristet rugbrødscrumble
& duft af viollette
Ost 125,-
3 danske oste / Solbærkompot /
Langpeber & hjemmelavet knækbrød
Dagens fisk 125,-
Paneret fisk / Pomfritter /
Gnavegrønt og remoulade
Vildtfrikadeller 125,-
På dåvildt fra Dyrehaven og hakket flæsk /
Gnavegrønt / pomfritter og ketchup
Vaniljeis 65,-
Vi tilbyder et udvalg af nøje kuraterede vine. Spørg gerne vores tjenere, som kan give gode råd og anbefalinger.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.
Block quote
Ordered list
Unordered list
Bold text
Emphasis
Superscript
Subscript
Det er altid kortet i restauranten der er gældende.
Gå ikke glip af nyheder fra Peter Liep's Hus og Madkastellets andre restauranter.
Frokost
Mandag - Tirsdag: lukket
Onsdag - Søndag: 11.30-17.00
(Køkkenet lukker 15.30)
Aften
Mandag - Onsdag: lukket
Torsdag - Lørdag: 17.30-22.00
(Køkkenet lukker 20.30)
Aftenåbent frem til 6. december
Berlingske, 2024
Dyrehaven 8
2930 Klampenborg
Telefon: +45 39 64 07 86
E-mail: info@peterlieps.dk
CVR: 42754293
Få rutevejledning
Send forespørgelse med dato til info@peterlieps.dk
Copyright © Madkastellet. All rights reserved.
Få stillet sulten før tæppet går! Skal du ind og se Cirkusrevyen i Teltet på Bakken? Så start (eller slut) aftenen med en 3-retters revymenu på Peter Liep’s Hus. Vi sørger for, at I bliver sendt afsted mod forestillingen i god tid, så I kan nå at finde jeres plads i ro og mag.