1. servering
Liep’s Julesild
Klementiner – Stjerneanis – Pisket creme fraiche
Ristet boghvede
2. servering
Fiskefilet
Friteret mørksej – Grillet kål-remoulade – Brændt citron
Fasansalat
“Hønsesalat” af confiteret fasan – Kylling fra Rokkedahl
Ristede kastanjer – Æble – Grønkål – Ramsløgskapers – Grillet surdejsbrød
Sylte på vildsvin
Røget spæk – Grov sennep – Rødbeder – Ribs
Dyrehavens Natmad
Liep’s egen vildtpaté – Portvinssky
Grønne peberkorn – Saltede blommer – Gravad vildtinderlår
Brødkurv og smør
Skal bestilles af hele bordet
Tilkøb en valgfri øl og en valgfri hjemmelavet snaps
Gælder onsdag-fredag
125,-
Kokken vælger to af dagens favoritter - inspireret af sæsonens bedste råvarer.
Udvalget skifter fra dag til dag, alt efter hvad der er i køkkenet og i sæson.
265,-
Tilkøb en valgfri øl og en valgfri hjemmelavet snaps
Gælder onsdag-fredag
125,-
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.
Block quote
Ordered list
Unordered list
Bold text
Emphasis
Superscript
Subscript
.avif)
Liep’s kryddersild 120,-
Gammeldags modnet sildefilet – Sauce gribiche
Syltet Roscoff løg – Brændt citron
Liep’s Julesild 120,-
Klementiner – Stjerneanis – Pisket creme fraiche
Ristet boghvede
Lun stegt sild 125,-
Æbleflæsk – Varme krydderier – Peberrod
Julegravad laks 155,-
Brun farin – Sprød rævesauce – Dildmayo – Grønkål
Porreterrine (V) 125,-
Pocheret æg – Hasselnødder – Luftig peberrod
Jordskokker (V) 130,-
Julesalat – Valnødder – Blommekompot – Granskud
Blå kornblomst
Sylte på vildsvin 155,-
Røget spæk – Grov sennep – Rødbeder – Ribs
Fiskefilet 150,-
Friteret mørksej – Grillet kål-remoulade – Brændt citron
Fiskefilet og rejer 180,-
Friteret mørksej – Håndpillede rejer – Legeret sauce
med brunet smør – Dild
Tatar af dåvildt fra Dyrehaven 175,-
Rødbede – Syltede brombær – Radicchio – Hibiscus
Fasansalat 155,-
Confiteret fasan – Kylling fra Rokkedahl
Krondild – Korianderfrø – Agurker
Dyrehavens Natmad 165,-
Liep’s egen vildtpate – Syltede løg – Blommer
Gravad vildtinderlår – Fermenterede løgflager
Peter Lieps æggekage 225,-
Stegt flæsk – Pølser på vildt fra haven – Ristede kartofler Salvie – Confiteret hvidløg – Hvid dame
Nakkekotelet 225,-
Gule ærter – Timian – Røget spæk – Løg
-kopi.avif)
Dagens fisk 125,-
Paneret fisk – Pomfritter –
Gnavegrønt og remoulade
Vildtfrikadeller 125,-
På dåvildt fra Dyrehaven og hakket flæsk –
Gnavegrønt – pomfritter og ketchup
Vaniljeis med chokoladesovs 65,-
Æbletærte 125,-
Sprød tærtebund med bagte æbler, kardemomme,
saltet vallekaramel og ristet hø
Ris ala mande 125,-
Økologisk fløde – Kirsebærsauce
3 slags Petit fours 75,-
3 slags hjemmelavet søde til kaffe
3 slags oste 125,-
Danske oste – Krydrede blommer – Valnødder - Æbler – Knækbrød
Vælg frit mellem sæsonaktuelle retter og skab din egen oplevelse
Sikahjort i aske
Gravad inderlår af sikahjort med hengemte bær og vilde urter fra skov og have.
eller
Græskarsuppe
Bagt græskar med dukkah, bagt hvidløg, harissa-yoghurt.
Stegt andebryst
Stegt andebryst, andeconfit kroket, brombær, braiseret endivie og små danske kartofler med andesauce.
eller
Selleri-terrine
Selleri-terrine med rosenkål, ristede kastanjer, ramsløg og vesterhavsost.
Serveres med ristede kartofler med rosmarin, salvie og hvidløg.
eller
Pithiviers med kronjhort - til 2
Pithiviers med kronhjort fra Dyrehaven, glaserede karotter og vildtglace med solbær og marv.
Serveres med kartoffelrösti.
Tillæg + 95,-
Æbletærte
Sprød tærtebund med bagte æbler, kardemomme, saltet vallekaramel og ristet hø.
eller
Ris ala mande
Økologisk dansk fløde og kirsebærsauce.
Canelé, crème fraîche & purløg
Lun canelé med 48% crème fraîche, varmrøget marv og citronverbena.
Tilkøb: dansk kaviar +75,-
Sikahjort i aske
Gravad inderlår af sikahjort med hengemte bær og vilde urter fra skov og have.
Skovbund
Karl Johan, kantarel, tragtkantarel og svovlporre. Røget miso-blanquette og skorzonerrod.
Essens af krondyr
Klar bouillon kogt på ben og vilde urter. Serveret med røget æggeblomme og saltede ramsløgskapers.
Kronhjort, mirabeller & mørke bær
Langtidsbraiseret ribben af kronhjort med rødbede, timutpeber og brændt løg.
Tilkøb: efterårstrøffel +95,-
Blåbær & violette
Ymerfromage med ristet rugbrødscrumble og lynghonning, parfumeret med violette.
650,-
pr. person
Udvalgt vin- eller non-alkoholic drikkemenu
fra sommelieren inkl. filteret vand med eller uden brus
5 glas:
2019 Crémant de Bourgogne Cave de Genouilly
2023 Orange Catarratto - Fabrizio Vella - Sicilia
2023 Montagny 1. cru Les Terroirs S. Deletang - Bourgogne
2020 Bourgogne Pinot Noir du Château de Marsannay
NV Fior di Vigna Vallebelbo Piemonte
550,-
pr. person
3 glas
2019 Crémant de Bourgogne Cave de Genouilly
2023 Les Tannes organic Chardonnay - Languedoc-Rousillion
2023 Langhe Nebbiolo Mauro Molino
350,-
pr. person
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.
Block quote
Ordered list
Unordered list
Bold text
Emphasis
Superscript
Subscript
.avif)
2 stk. Croquetter af dådyr 75,-
Sprøde croquetter af dådyr fra Dyrehaven med citron-timian gel og revet Havgus.
Skovbund 165,-
Karl Johan, kantarel, tragtkantarel, svovlporre, skorzonerrod og røget miso-blanquette.
Andebryst 295,-
Stegt andebryst, andeconfit kroket, brombær, braiseret endivie.
Serveres med små danske kartofler og andesauce.
Gravad laks 165,-
Dansk gravad laks, sprød rævesauce, friske urter.
Pithiviers med Kronhjort – skal bestilles af minimum 2 pris pr. person 375,-
Pithiviers med kronhjort fra Dyrehaven, glaserede gulerødder, vildtglace med solbær og marv.
Serveres med kartoffelrösti.
Ris ala mande 125,-
Lavet på økologisk fløde. Serveres med kirsebærsauce.
3 danske oste 125,-
Udvalg af danske oste med krydrede blommer, æble, syltede valnødder og hjemmelavet knækbrød.
Dagens fisk 125,-
Paneret fisk / Pomfritter /
Gnavegrønt og remoulade
Vildtfrikadeller 125,-
På dåvildt fra Dyrehaven og hakket flæsk /
Gnavegrønt / pomfritter og ketchup
Vaniljeis 65,-


.avif)
Vi tilbyder et udvalg af nøje kuraterede vine. Spørg gerne vores tjenere, som kan give gode råd og anbefalinger.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.
Block quote
Ordered list
Unordered list
Bold text
Emphasis
Superscript
Subscript

Det er altid kortet i restauranten der er gældende.
Gå ikke glip af nyheder fra Peter Liep's Hus og Madkastellets andre restauranter.
Frokost
Mandag - Tirsdag: lukket
Onsdag - Søndag: 11.30-17.00
(Køkkenet lukker 15.30)
Aften
Mandag - Onsdag: lukket
Torsdag - Lørdag: 17.30-22.00
(Køkkenet lukker 20.30)
Aftenåbent frem til 6. december
Berlingske, 2024
Dyrehaven 8
2930 Klampenborg
Telefon: +45 39 64 07 86
E-mail: info@peterlieps.dk
CVR: 42754293
Få rutevejledning
Send forespørgelse med dato til info@peterlieps.dk
Copyright © Madkastellet. All rights reserved.