Cirkusrevyen 2026 – nyd en 3-retters revymenu på Peter Liep’s Hus
Skal du opleve Cirkusrevyen i Teltet på Bakken i 2026? Gør aftenen endnu bedre med en lækker 3-retters revymenu på Peter Liep’s Hus – kun få minutters gang fra teltet.
Du kan allerede nu booke bord til vores populære teatermenu, selvom menuen endnu ikke er offentliggjort. Vi lover en velsmagende middag i hyggelige omgivelser, og vi sørger for, at I når frem til forestillingen i god tid.
Book din revymenu til Cirkusrevyen 2026 allerede i dag – og glæd dig til en uforglemmelig aften på Bakken.
Skal du ind og se Cirkusrevyen i Teltet på Bakken i 2026? Så start (eller slut) aftenen med en 3-retters revymenu på Peter Liep’s Hus. Vi sørger for, at I bliver sendt afsted mod forestillinge i god tid, så I kan nå at finde jeres plads i ro og mag.
Få stillet sulten med en lækker 3-retters middag hos os før jeres besøg i Teltet på Bakken eller det Kgl. Teater.
Vi sørger, for at I bliver sendt afsted mod forstillingen i god tid, kun to minutters gang fra vores hyggelige restaurant, så I kan nå at finde jeres plads i ro og mag.
Forret
Crudo af dansk hvid fisk
Syltet tomat / Timutpeber / Klar consommé / Friske urter
Hovedret
Perlehøne “Label Rouge” farseret med svampe og urter /
Kartoffelsalat med friske krydderurter og kamillevinaigrette /
Sommerkål / Hestebønner / Ristede skovsvampe / Kyllingeskysauce
(Opgradering til kronvildt fra Dyrehaven +75,-)
Dessert
Sprød tærtebund med jordbær / Syltet rose / Creme fraicheparfait / Marengs
Forret
Gule beder & gedeost
Bagte gule beder med hyldeblomstgelé / Syltedesennepsfrø / Endive / Frisk gedeost.
Hovedret
Blomkål & miso hollandaise
Ristet blomkål / Sommerløg / Salsa macha / Spæde kålskud / Miso hollandaise
Dessert
Sprød tærtebund med jordbær / Syltet rose / Creme fraicheparfait / Marengs
Læs mere om forestillingen her
Spilleperiode: 5. maj - 23. august (ferie i uge 29+30)