Retur til oversigt

Få stillet sulten med en lækker 3-retters middag hos os før jeres besøg i Teltet på Bakken.

Vi sørger, for at I bliver sendt afsted mod forstillingen i god tid, kun to minutters gang fra vores hyggelige restaurant, så I kan nå at finde jeres plads i ro og mag.

MENU

Hvide asparges

Stegte kapers, estragonhollandaise (tilkøb håndpillede rejer)

-

Perlehøne

Stegt sommerkål, ristet kyllingeskysauce med svampe

Små kogte kartofler, smør, løvstikke, havsalt

Grøn forårssalat med hyldeblomstvinaigrette

Upgrade: Kronvildt fra Dyrehaven

Stegt sommerkål, ristet kyllingeskysauce med svampe (+ 75,-)

-

Citronmarengstærte

Syltetgran, crème fraicheparfait, skovmærke

 

VEGETARISK MENU

Hvide asparges

Radiser, agurk, skalotteløg, estragon hollandaise

-

Tartelet

Grillede, spæde forårsgrøntsager, brun smørsauce

Små kogte kartofler, smør, løvstikke, havsalt

Grøn forårssalat med hyldeblomstvinaigrette

-

Citronmarengstærte

Syltetgran, crème fraicheparfait, skovmærke

Menuen skifter efter sæsonen

Book her

Læs mere om forestillingen her

Spilleperiode: 5. maj - 23. august (ferie i uge 29+30)