Få stillet sulten med en lækker 3-retters middag hos os før jeres besøg i Teltet på Bakken eller det Kgl. Teater.
Vi sørger, for at I bliver sendt afsted mod forstillingen i god tid, kun to minutters gang fra vores hyggelige restaurant, så I kan nå at finde jeres plads i ro og mag.
Forret
Crudo af dansk hvid fisk
Syltet tomat / Timutpeber / Klar consommé / Friske urter
Hovedret
Perlehøne “Label Rouge” farseret med svampe og urter /
Kartoffelsalat med friske krydderurter og kamillevinaigrette /
Sommerkål / Hestebønner / Ristede skovsvampe / Kyllingeskysauce
(Opgradering til kronvildt fra Dyrehaven +75,-)
Dessert
Sprød tærtebund med jordbær / Syltet rose / Creme fraicheparfait / Marengs
Forret
Gule beder & gedeost
Bagte gule beder med hyldeblomstgelé / Syltedesennepsfrø / Endive / Frisk gedeost.
Hovedret
Blomkål & miso hollandaise
Ristet blomkål / Sommerløg / Salsa macha / Spæde kålskud / Miso hollandaise
Dessert
Sprød tærtebund med jordbær / Syltet rose / Creme fraicheparfait / Marengs
Læs mere om forestillingen her
Spilleperiode: 5. maj - 23. august (ferie i uge 29+30)