Retur til oversigt

Når julefreden har sænket sig...

og de sidste gaver er pakket op, er det tid til at samles igen – men denne gang uden travlhed i køkkenet.
I Peter Lieps Hus i Dyrehaven står vi klar til at byde jer velkommen til juledage fyldt med varme, god mad og klassisk dansk julestemning.

Det historiske traktørsted, der har budt gæster indenfor i mere end 150 år, emmer af charme.
Her dufter der af gran og stearinlys, pejsen knitrer, og bordene dækkes med alt det, der hører en rigtig julefrokost til.

Åbent mellem jul og nytår

Julen fortsætter, når andre holder lukket:

  • 1. & 2. juledag – serverer vi udelukkende julebord (lille eller stort).
  • 27. & 28. december – julebord i samme prisniveau eller et mindre a la carte-kort.

Et julebord med klassiske smage

Fra 445 kr. pr. person kan I vælge det lille julebord med to serveringer – en hyggelig julefrokost, hvor I blandt andet kan glæde jer til julesild, friteret mørksej, vildsvinesylte og fasansalat.

Vil I give julen et ekstra løft, kan I vælge det store julebord med tre serveringer til 575 kr. pr. person.
Her venter blandt andet farin-gravad laks, confiteret and og vores klassiske risalamande med kirsebærsauce.

Begge juleborde fås også i en grøn vegetarisk udgave, så alle kan være med.


Julen er for hele familien – også de yngste.

Til børn tilbyder vi en enkel og velsmagende menu:
Vælg mellem sprød fiskefilet eller frikadeller med fritter – lige til at gå til og altid et hit.
Børnemenu – 125 kr.

Book jeres julefrokost

Julebordet vælges af hele bordet, og pladserne bliver hurtigt fyldt i juledagene.
Book direkte på hjemmesiden eller kontakt os på info@peterlieps.dk, hvis I er et selskab på over otte personer.

MENU

Det store julebord

1. Servering

Julesild med klementiner, stjerne anis, pisket creme fraiche & ristet boghvede

Farin gravad laks, dild mayo, sprød ræve sauce og grønkål

Friteret mørksej med grillet kål remoulade & brændt citron

2. Servering

Sylte på vildsvin med røget spæk, sennep, rødbeder & ribs

Confiteret and med julesalat, karamelliserede valnødder, syltede blommer, granskud & blå kornblomst

Fasansalat med grillet agurke relish, krondild & ristet kyllingeskind

3. Servering

Peter Lieps Risalamande med kirsebær sauce


Det store julebord
Vegetraisk

1. Servering

Gule beder med klementiner, stjerne anis, pisket creme fraiche & ristet boghvede

Grillet spidskål med sprød rævesovs, dild mayo & saltet æggeblomme

Friterede persillerødder med grillet kål remoulade & brændt citron

2. Servering

Porre terrine med ramsløg, grønkål & peberrod

Bagte jordskokker med julesalat, karamelliserede valnødder, syltede blommer, granskud & blå kornblomst

Svampe ala creme, syltet skorzonerrødder & havgus

3. Servering

Peter Lieps Risalamande med kirsebær sauce

Det lille julebord

1. Servering

Julesild med klementiner, stjerne anis, pisket creme fraiche & ristet boghvede

2. Servering

Friteret mørksej med grillet kål remoulade & brændt citron

Sylte på vildsvin med røget spæk, sennep, rødbeder & ribs

Fasansalat med grillet agurke relish, krondild & ristet kyllingeskind


Det lille julebord
Vegetarisk

1. Servering

Gule beder med klementiner, stjerne anis, pisket creme friach & ristet boghvede

2. Servering

Friterede persillerødder med grillet kål remoulade & brændt citron

Porre terrine med ramsløg, grønkål & peberrod

Svampe ala creme, syltet skorzonerrødder og havgus