og de sidste gaver er pakket op, er det tid til at samles igen – men denne gang uden travlhed i køkkenet.
I Peter Lieps Hus i Dyrehaven står vi klar til at byde jer velkommen til juledage fyldt med varme, god mad og klassisk dansk julestemning.
Det historiske traktørsted, der har budt gæster indenfor i mere end 150 år, emmer af charme.
Her dufter der af gran og stearinlys, pejsen knitrer, og bordene dækkes med alt det, der hører en rigtig julefrokost til.
Julen fortsætter, når andre holder lukket:
Fra 445 kr. pr. person kan I vælge det lille julebord med to serveringer – en hyggelig julefrokost, hvor I blandt andet kan glæde jer til julesild, friteret mørksej, vildsvinesylte og fasansalat.
Vil I give julen et ekstra løft, kan I vælge det store julebord med tre serveringer til 575 kr. pr. person.
Her venter blandt andet farin-gravad laks, confiteret and og vores klassiske risalamande med kirsebærsauce.
Begge juleborde fås også i en grøn vegetarisk udgave, så alle kan være med.
Til børn tilbyder vi en enkel og velsmagende menu:
Vælg mellem sprød fiskefilet eller frikadeller med fritter – lige til at gå til og altid et hit.
Børnemenu – 125 kr.
Julebordet vælges af hele bordet, og pladserne bliver hurtigt fyldt i juledagene.
Book direkte på hjemmesiden eller kontakt os på info@peterlieps.dk, hvis I er et selskab på over otte personer.
1. Servering
Julesild med klementiner, stjerne anis, pisket creme fraiche & ristet boghvede
Farin gravad laks, dild mayo, sprød ræve sauce og grønkål
Friteret mørksej med grillet kål remoulade & brændt citron
2. Servering
Sylte på vildsvin med røget spæk, sennep, rødbeder & ribs
Confiteret and med julesalat, karamelliserede valnødder, syltede blommer, granskud & blå kornblomst
Fasansalat med grillet agurke relish, krondild & ristet kyllingeskind
3. Servering
Peter Lieps Risalamande med kirsebær sauce
1. Servering
Gule beder med klementiner, stjerne anis, pisket creme fraiche & ristet boghvede
Grillet spidskål med sprød rævesovs, dild mayo & saltet æggeblomme
Friterede persillerødder med grillet kål remoulade & brændt citron
2. Servering
Porre terrine med ramsløg, grønkål & peberrod
Bagte jordskokker med julesalat, karamelliserede valnødder, syltede blommer, granskud & blå kornblomst
Svampe ala creme, syltet skorzonerrødder & havgus
3. Servering
Peter Lieps Risalamande med kirsebær sauce
1. Servering
Julesild med klementiner, stjerne anis, pisket creme fraiche & ristet boghvede
2. Servering
Friteret mørksej med grillet kål remoulade & brændt citron
Sylte på vildsvin med røget spæk, sennep, rødbeder & ribs
Fasansalat med grillet agurke relish, krondild & ristet kyllingeskind
1. Servering
Gule beder med klementiner, stjerne anis, pisket creme friach & ristet boghvede
2. Servering
Friterede persillerødder med grillet kål remoulade & brændt citron
Porre terrine med ramsløg, grønkål & peberrod
Svampe ala creme, syltet skorzonerrødder og havgus