Menu
6 retter 395 kr.
Serveres af tre omgange med smør, rugbrød og hvidt brød
Peter Liep´s kryddersild
I krydderlage med porse og skovmærke, brunet smør og æggeblommecreme, syltede salatløg
Gravad laks
Dansk gravad laks med rævesauce og frisk urtesalat
Sprød fiskefilet
Dagens fisk paneret i pankorasp, remoulade og citron
-
Fasansalat
”Hønsesalat” på confiteret fasan, bagt selleri, svampe og vinteræbler, pastinak chips, tørrede svampe
Peter Liep's julemedister
Medister med stuvet kål
-
Brombær og æbletærte
Karamelliseret hvid chokoladeganache
Vegetar menu
Kartoffel
Rygeost, syltet løg, sprød bagt kartoffel
Vinterkål
Syltede stikkelsbær, rugbrød, mizuna
Jordskok
Syltet brændt citron, rosmarin, rødløg
-
Tartelet
Grillede grøntsager, hyldeblomsthollandaise, radise
-
Brombær og æbletærte
Karamelliseret hvid chokoladeganache og bær
Børnemenu
Vælg mellem fiskefilet eller frikadeller med fritter
125 kr.