Retur til oversigt

Menu

6 retter 395 kr.

Serveres af tre omgange med smør, rugbrød og hvidt brød

Peter Liep´s kryddersild
I krydderlage med porse og skovmærke, brunet smør og æggeblommecreme, syltede salatløg

Gravad laks
Dansk gravad laks med rævesauce og frisk urtesalat

Sprød fiskefilet
Dagens fisk paneret i pankorasp, remoulade og citron  

-

Fasansalat
”Hønsesalat” på confiteret fasan, bagt selleri, svampe og vinteræbler, pastinak chips, tørrede svampe

Peter Liep's julemedister
Medister med stuvet kål

-

Brombær og æbletærte
Karamelliseret hvid chokoladeganache

Vegetar menu

Kartoffel
Rygeost, syltet løg, sprød bagt kartoffel

Vinterkål
Syltede stikkelsbær, rugbrød, mizuna

Jordskok
Syltet brændt citron, rosmarin, rødløg

-

Tartelet
Grillede grøntsager, hyldeblomsthollandaise, radise

-

Brombær og æbletærte
Karamelliseret hvid chokoladeganache og bær

Børnemenu

Vælg mellem fiskefilet eller frikadeller med fritter

125 kr.