Retur til oversigt

Menu

6 retter 495 kr.

Serveres af tre omgange med smør, rugbrød og hvidt brød

Peter Liep´s kryddersild
Gammeldags modnet sildefilet, sauce gribiche, syltede Roscoff løg, brændtcitron

Gravad laks
Dansk gravad laks med rævesauce og frisk urtesalat

Sprød fiskefilet
Dagens fisk paneret i pankorasp, remoulade og brændt citron  

-

Fasansalat
”Hønsesalat” på confiteret fasan, kylling fra Rokkedahl, bagt selleri, svampe og vinteræbler, pastinak chips og tørrede svampe

Peter Liep's julemedister
Medister med varme krydderier og cremet hvidkål

-

Brombær og æbletærte
Karamelliseret hvid chokoladeganache

VEGETARISK MENU

 

Karamelliserede jordskokker

Blå Kornblomst, brændt citronemulsion, friterede jordskokker, smørstegt rugbrød

 

Kartoffelmad

Rygeost, sprød bagekartoffel med eddike

 

Stegt vinterkål

Sennepsdressing, persilleolie, grønne jordbær

-

Tartelet

Grillede grøntsager, hyldeblomst hollandaise, radisse

 

"Julemedister"

Pølse af perlebyg, krydderier

-

Brombær- og æbletærte

Karamelliseret hvid chokoladeganache

BØRNEMENU

Vælg mellem fiskefilet eller frikadeller med fritter

125 kr.

Book her