6 retter 495 kr.
Serveres af tre omgange med smør, rugbrød og hvidt brød
Peter Liep´s kryddersild
Gammeldags modnet sildefilet, sauce gribiche, syltede Roscoff løg, brændtcitron
Gravad laks
Dansk gravad laks med rævesauce og frisk urtesalat
Sprød fiskefilet
Dagens fisk paneret i pankorasp, remoulade og brændt citron
-
Fasansalat
”Hønsesalat” på confiteret fasan, kylling fra Rokkedahl, bagt selleri, svampe og vinteræbler, pastinak chips og tørrede svampe
Peter Liep's julemedister
Medister med varme krydderier og cremet hvidkål
-
Brombær og æbletærte
Karamelliseret hvid chokoladeganache
Karamelliserede jordskokker
Blå Kornblomst, brændt citronemulsion, friterede jordskokker, smørstegt rugbrød
Kartoffelmad
Rygeost, sprød bagekartoffel med eddike
Stegt vinterkål
Sennepsdressing, persilleolie, grønne jordbær
-
Tartelet
Grillede grøntsager, hyldeblomst hollandaise, radisse
"Julemedister"
Pølse af perlebyg, krydderier
-
Brombær- og æbletærte
Karamelliseret hvid chokoladeganache
Vælg mellem fiskefilet eller frikadeller med fritter
125 kr.