FEM SERVERINGER 350 KR.+billetgebyr 26 kr.
Crudo af dansk hvid fisk,
med syltede grønne jordbær, kold bouillon af syltede dildstilke og agurk
~
Stegte bøgehatte
med bearnaisesifon, ristet løgbouillon, persilleolie
~
Hjortetatar
med tørret rødbede i rødbedesaft, fermenterede solbær, røget æggesauce og crème fraiche
~
Dansk svinebryst med husets vildtpølse med ramsløg.
serveret med grillet spidskål og hyldeblomstsauce
~
Crème fraiche parfait på syltet rose
med rosensirup og mørk chokoladecrumble
Knoldsellerisuppe
med ristet surdejsbrød, enebærolie
~
Stegte bøgehatte
med bearnaisesifon, ristet løgbouillon, persilleolie
~
Ristet og tørret rødbede i rødbedesaft,
med fermenterede solbær, røget æggesauce og crème fraiche
~
Tartelet
med blomkål,fermenteret asparges og svampe fra Bygaard, med husets vadouvanolie
~
Crème fraiche parfait på syltet rose
med rosensirup, mørk chokoladecrumble
Ved køb af billetter vælges det ønskede antal af hver menu.