Retur til oversigt

FEM SERVERINGER 350 KR.+billetgebyr 26 kr.

MENU

Crudo af dansk hvid fisk,
med syltede grønne jordbær, kold bouillon af syltede dildstilke og agurk

~

Stegte bøgehatte
med bearnaisesifon, ristet løgbouillon, persilleolie

~

Hjortetatar
med tørret rødbede i rødbedesaft, fermenterede solbær,  røget æggesauce og crème fraiche

~

Dansk svinebryst med husets vildtpølse med ramsløg.
serveret med grillet spidskål og hyldeblomstsauce

~

Crème fraiche parfait på syltet rose
med rosensirup og mørk chokoladecrumble

VEGETARISK MENU

Knoldsellerisuppe
med ristet surdejsbrød, enebærolie

~

Stegte bøgehatte
med bearnaisesifon, ristet løgbouillon, persilleolie

~

Ristet og tørret rødbede i rødbedesaft,
med fermenterede solbær, røget æggesauce og crème fraiche

~

Tartelet
med blomkål,fermenteret asparges og svampe fra Bygaard, med husets vadouvanolie

~

Crème fraiche parfait på syltet rose
med rosensirup, mørk chokoladecrumble

Ved køb af billetter vælges det ønskede antal af hver menu.

Book her