Retur til oversigt

FEM SERVERINGER 350 KR.+billetgebyr 26 kr.

MENU

Pocheret torsk
med rejer & vadouvan vinaigrette, rugbrødcroutons

~

Cremet champignontoast
med trøffel

~

Peter Liep's tatar
med fermenterede bær og saltede rødbeder

~

Braiseret oksebryst
med spidskål, dansk kartoffel og morkelsauce

-

Æbletærte
med creme fraicheparfait og toffeesauce

VEGETARISK MENU

Ristet blomkålssuppe
med sort hvidløg og crème fraiche

~

Cremet champignontoast
med trøffel

~

Karamelliserede jordskokker
med blå kornblomst, brændt citronemulsion, friterede jordskokker og smørstegt rugbrød

~

Tartelet af græskar og vadouvan
med bitre salater

~

Æbletærte
med creme fraiche-parfait og toffeesauce

Ved køb af billetter vælges det ønskede antal af hver menu.

Book her