Få stillet sulten med en lækker 3-retters middag hos os før jeres besøg hos Snedronningen i Ulvedalene.
Vi sørger, for at I bliver sendt afsted mod forstillingen i Ulvedalene i god tid, kun ti minutters gang fra vores hyggelige restaurant, så I kan nå at finde jeres plads i ro og mag.
Forret
Hvide asparges, stegte kapers, estragon hollandaise
(Tilkøb 50gr håndpillede danske rejer 75,-)
Hovedret
Perlehøne, stegt sommerkål, ristede kyllingeskysauce med skovens svampe.
Dertil danske kartofler med smør, løvstikke og havsalt. Samt grøn forårssalat med hyldeblomstvinaigrette.
(Opgradering til kronvildt fra Dyrehaven 75,-)
Dessert
Citrontærte med marengs, syltet fyrretræsskud, skovmærke, crème fraiche parfait
Vi følger sæsonen, når det ikke længere er muligt for os at købe danske asparges hjem, så skifter menuen til følgende.
Forret
Crudo af dansk hvid fisk, tomat consomme, sommer urter
Hovedret
Perlehøne, stegt sommerkål, ristede kyllingeskysauce med skovens svampe. Dertil varm kartoffelsalat med friske krydderurter og kamilevinaigrette. Samt sommersalat med grønne jordbær
(Opgradering til kronvildt fra Dyrehaven 75,-)
Dessert
Jordbærtærte med marengs, syltet rose, crème fraiche parfait
Forret
Hvide asparges, radiser, agurk,
skalotteløg, estragon hollandaise.
Hovedret
Vol au-vent
Grillede, spæde forårsgrøntsager og brun smørsauce, små kogte kartofler, smør, løvstikke og havsalt. Grøn forårssalat med hyldeblomstvinaigrette
Dessert
Citron, skovmærke & marengs
Sprød tærtebund med citroncreme, creme fraiche parfait, marengs, skovmærkesirup og olivenolie.
Læs mere om forestillingen her
Spilleperiode: 23. maj - 5. juli