Retur til oversigt

PÅSKE I PETER LIEP’S HUS

Foråret er for alvor på vej, og før vi ved af det er det april og Påske. En skøn anledning til at samle familie og venner og nyde et godt måltid. Hos os betyder det påskefrokost i skoven med øl og snaps i glasset og hyggeligt samvær omkring bordet.

Fra torsdag d. 17. april til og med 2. påskedag 21. april, dækker vi op til påske i skovløberhuset og serverer alt hvad hjertet begærer af påskefavoritter.

3 serveringer / 6 retter 495 kr.

Menuen fåes også i en vegetarisk version.

PÅSKEBORD

Liep's kryddersild med porse og skovmærke

Gammeldags modnet sildefilet, Sauce Gribiche, syltede roscoffløg  

Hjemmegravad laks

Rævesauce, dild

Rejer og æg

Karse, kapersbær

~

Fasansalat

"Hønsesalat" af confiteret fasan, selleri, fermenteret kålrabi, grillet salat, svampe, surdejsbrød

Påskemedister

Hvidkål, purløg, sprøde løg

~

Citron marengs tærte

Syltet gran, crème fraicheparfait, skovmærke

VEGETARISK MENU

Karamelliserede jordskokker

Blå Kornblomst, brændt citron emulsion, friterede jordskokker, smørstegt rugbrød

Kartoffelmad

Rygeost, sprød bagekartoffel med eddike

Knoldselleri kroketter

Gammel Knas, svampe duxelle

~  

Tartelet af græskar

Grillet græskar, vadouvan olie, bitter salat

Peter Liep's æggekage

Hvidkål, purløg, sprøde løg

~  

Citron marengs tærte

Syltet gran, crème fraiche parfait, skovmærke

BOOK BORD HER