Foråret er for alvor på vej, og før vi ved af det er det april og Påske. En skøn anledning til at samle familie og venner og nyde et godt måltid. Hos os betyder det påskefrokost i skoven med øl og snaps i glasset og hyggeligt samvær omkring bordet.
Fra torsdag d. 17. april til og med 2. påskedag 21. april, dækker vi op til påske i skovløberhuset og serverer alt hvad hjertet begærer af påskefavoritter.
3 serveringer / 6 retter 495 kr.
Menuen fåes også i en vegetarisk version.
Liep's kryddersild med porse og skovmærke
Gammeldags modnet sildefilet, Sauce Gribiche, syltede roscoffløg
Hjemmegravad laks
Rævesauce, dild
Rejer og æg
Karse, kapersbær
~
Fasansalat
"Hønsesalat" af confiteret fasan, selleri, fermenteret kålrabi, grillet salat, svampe, surdejsbrød
Påskemedister
Hvidkål, purløg, sprøde løg
~
Citron marengs tærte
Syltet gran, crème fraicheparfait, skovmærke
Karamelliserede jordskokker
Blå Kornblomst, brændt citron emulsion, friterede jordskokker, smørstegt rugbrød
Kartoffelmad
Rygeost, sprød bagekartoffel med eddike
Knoldselleri kroketter
Gammel Knas, svampe duxelle
~
Tartelet af græskar
Grillet græskar, vadouvan olie, bitter salat
Peter Liep's æggekage
Hvidkål, purløg, sprøde løg
~
Citron marengs tærte
Syltet gran, crème fraiche parfait, skovmærke
BOOK BORD HER