Retur til oversigt

Når sommertid er blevet til vintertid, og vi så småt begynder at nærme os vintermånederne, er tiden kommet til at fylde kalenderen med traditioner og festlige sammenkomster. En af de første er Mortensaften.

Historien lyder, at Morten Bisp gemte sig i gåsestien, fordi han ikke ville udnævnes til biskop. Men gæssene skræppede op og sladrede om Morten, der som hævn besluttede, at alle husstande én dag om året skulle spise gås. Historien blev sidenhen til en yndet tradition, hvor man samles om en hyggelig middag med (nu) andestegen som kronen på værket.

3 retter 495 kr.

MENU

Gravad laks

Dansk gravad laks med rævesauce og frisk urtesalat

Pithivier

Gråand indbagt i butterdej, pommes Anna og morkelsauce

 

Brombær- og æbletærte

Karamelliseret hvid chokoladeganache

 

VEGETARISK MENU

 

Karamelliserede jordskokker

Blå Kornblomst, brændt citronemulsion, friterede jordskokker, smørstegtrugbrød

 

Tartelet

Grillede grøntsager, hyldeblomst hollandaise, radisse

 

Brombær- og æbletærte

Karamelliseret hvid chokoladeganache

BØRNEMENU

Vælg mellem fiskefilet eller frikadeller med fritter

125 kr.

BOOK HER