Når sommertid er blevet til vintertid, og vi så småt begynder at nærme os vintermånederne, er tiden kommet til at fylde kalenderen med traditioner og festlige sammenkomster. En af de første er Mortensaften.
Historien lyder, at Morten Bisp gemte sig i gåsestien, fordi han ikke ville udnævnes til biskop. Men gæssene skræppede op og sladrede om Morten, der som hævn besluttede, at alle husstande én dag om året skulle spise gås. Historien blev sidenhen til en yndet tradition, hvor man samles om en hyggelig middag med (nu) andestegen som kronen på værket.
3 retter 495 kr.
Gravad laks
Dansk gravad laks med rævesauce og frisk urtesalat
Pithivier
Gråand indbagt i butterdej, pommes Anna og morkelsauce
Brombær- og æbletærte
Karamelliseret hvid chokoladeganache
Karamelliserede jordskokker
Blå Kornblomst, brændt citronemulsion, friterede jordskokker, smørstegtrugbrød
Tartelet
Grillede grøntsager, hyldeblomst hollandaise, radisse
Brombær- og æbletærte
Karamelliseret hvid chokoladeganache
Vælg mellem fiskefilet eller frikadeller med fritter
125 kr.